YouTube consulten

YouTube consult met Lenormand, Tarot en orakelkaarten

Een YouTube consult waarbij ik uw vragen beantwoord via Lenormand en Tarot kaarten, aangevuld met orakelkaarten. Tijdens deze YouTube reading krijg ik via helderweten, helderhoren, helderzien antwoorden van mijn gidsen die voor u belangrijk zijn.Mijn gidsen zijn eerlijk en recht voor de raap dus u ontvangt die informatie die u op dat moment nodig hebt, ook al is dat wellicht anders dan u hoopt. Dit is ter ondersteuning van uw zielsgroei, zodat er veranderingen mogen ontstaan ten goede. Het zal zorgen voor inzichten waarmee u aan de slag mag. Vragen over gezondheid worden NIET beantwoord, dat is de taak van een arts!

 

Via mijn YouTube kanaal plaats ik diverse readingen. Een introductie filmpje over mijn werk en praktijk vindt u hier:

Wilt u  op de hoogte blijven van de filmpjes die gepost worden, klik op mijn kanaal dan op abonneren en het belletje. Dan ontvangt u een notificatie zodra er een nieuw filmpje online komt.

Ik plaats readingen over diverse onderwerpen, zoals algemene energie, liefde, tweelingzielrelaties, chakra’s, werk/beroep, financiën volle en nieuwe maan standen, maandelijkse readingen. Dit zijn uiteraard readingen met een algemene tendens die van toepassing kunnen zijn op u, maar dat hoeft niet.

De persoonlijke video/reading bevat uitsluitend uw ordernummer. Deze video is verborgen en uitsluitend door u te zien.  Bewaar dus de mail met de link goed zodat u uw reading ten alle tijden kunt bekijken.  Of geef de video een duimpje omhoog zodat deze in uw lijst van favorieten komt te staan.

Bestellen van uw YouTube reading kan hier:

YouTube reading boeken & info over tarieven

Gastenboek

Uw ervaringen delen met anderen, schrijf dan gerust uw verhaal in het gastenboek.

 

Medium Jacqueline/ Angel Shaman Power