Welkom!

 


Medium Jacqueline op Facebook  Medium Jacqueline op Instagram  Medium Jacqueline op Youtube  Medium Jacqueline op Linkedin

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze tijdens consulten?

Kijk dan eerst de informatie video. 

Klik HIER

 

 

Via Linktr.ee vind je al mijn social media/verkooppunten kaartendecks. Klik hier

Op mijn YouTube kanaal Angelshamanpower vind je

Nederlandstalige en Engelstalige video’s over

tweelingzielprocessen, bewustwordingsproces, horoscoop/elementen,

berichten van engelen, healingen etc.

Over mij

Sinds ca. 1990 ben ik bewuster met spiritualiteit aan de slag gegaan en heb daar diverse ervaringen in mogen opdoen in kleine kring. Vanaf ca. 2013 ben ik daar meer mee naar buiten getreden en vanaf 2016 ben ik volledig aan mijn eigen transformatieproces begonnen, het loslaten van oude angsten/overtuigingen/blokkades/familiekarma/erkennen van alles wat losgelaten mocht worden.

Het laatste stuk van het proces, de eenheid in mezelf, bewustZIJN, het denken voorbij,  is het belangrijkste om vanuit rust en liefde alles te creëren wat gewenst is.

Lenormand & Tarot kaarten dienen voor mij ter ondersteuning van datgene wat ik bij u mag waarnemen, middels helderzien/voelen/weten. Ik kan zien en voelen waar uw blokkades zitten en wat de oorzaak is.  Vaak ontstaan blokkades in de kindertijd of zelfs uit vorige levens waar u zich wellicht op dit moment niet eens bewust van bent. Voor uw ontwikkeling en persoonlijke groei is het echter belangrijk, dat deze blokkades gezien en erkent mogen worden ten einde ze ook energetisch te mogen loslaten zodat u een staat van BewustZIJN mag gaan ervaren. BewustZIJN is het loskoppelen van emoties aan gedachten en andersom. Rust in uw hoofd, het denken voorbij. Het Ego/de psyche voorbij.

Tijdens consulten sta ik in een liefdevolle, zuivere verbinding met mijn gidsen aan Gene Zijde of Uw overleden dierbaren. U ontvangt alle informatie die U op dat moment nodig hebt op een heldere en duidelijke manier.

Healingen & contact met overleden dierbaren

De healingen die ik geef zijn zeer krachtig, momenteel werk ik met de regenboog energie vanuit t universum, waardoor deze healing ervoor kan zorgen dat blokkades direct opgelost kunnen worden. Bijna wekelijks mag ik nieuwe healing methodes ervaren vanuit spirit wat u weer ten goede mag en kan komen. Ook het contact met overleden dierbaren groeit nog steeds en de boodschappen komen luid en helder binnen zodat ik ze aan u mag en kan doorgeven tijdens een consult.

Consulten & coaching

Waarvoor kunt U bij mij o.a. terecht tijdens consulten:

 • Tijdens consulten werk ik uitsluitend met 1 cliënt, een sessie waarbij 2 cliënten wensen deel te nemen is dus NIET mogelijk! Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.
 • Kaartlegging met Lenormand & Tarot kaarten in combinatie met andere orakelkaarten
 • Boodschappen/informatie van overleden dierbaren
 • Fotoreading, indien gewenst NIET noodzakelijk voor mij om informatie door te geven. Bestel dan een tel. consult
 • Krachtige energetische healing, ook op afstand
 • Oorzaak van blokkades achterhalen (vaak vanuit kindertijd of vorige levens) en oplossen d.m.v. healing
 • Familiekarma vanuit de lijn van moeder/vader healen
 • Inzicht in karmische lessen
 • Schaduwwerk
 • Innerlijk kind werk
 • Spirituele ontwikkeling
 • Klankschaal healing van uw chakra’s
 • Coaching van HSP’ers
 • Coaching naar Uw eigen “ik”
 • Informatie over werk, financiën, kinderen, liefde, relaties etc.
 • Informatie over edelstenen

**Juridische disclaimer** Neem altijd je eigen beslissingen over je leven. Alle lezingen, healingen, verstrekte informatie of beantwoorde vragen mogen niet worden beschouwd als relatie-, juridische of psychologische feiten of advies en zijn onderhevig aan uw eigen oordeel, interpretatie en energie. De consulten/video’s dienen enkel om ieder in eigen Zijn en in eigen Kracht terug te begeleiden. Ieder is zijn/haar eigen heler, en heeft daar ten alle tijde zelf de verantwoordelijkheid voor. Alle geuite meningen zijn altijd van mijn gidsen en mij  en dienen ter ondersteuning van jouw proces, wat je ermee doet, kies je uit eigen vrije wil** Onthoud altijd dat je een vrije wil hebt, maak je eigen beslissingen in het leven. Tarot, met name algemene tarot-lezingen zoals op mijn YouTube kanaal, zijn alleen voor amusementsdoeleinden.

Meer informatie

Kijk in het menu bij info over consulten & healingen en volg de onderverdeling naar het door u gewenste consult. Boeken van een consult, ga naar de webshop en volg de onderverdeling naar het door u gewenste consult.

Medium Jacqueline kan niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve keuzes van verzendopties of foutieve bestellingen. Restitutie van verzendkosten die per abuis zijn geboekt, is dan ook niet mogelijk. Ook is er geen andere compensatie mogelijk.

Namasté
Medium  Jacqueline