Telefonische consulten

Telefonische consulten via helderzien, helderhoren, helderweten, gidscontact, fotoreading

Tijdens een telefonisch consult kunt u al uw vragen stellen die u op dat moment hebt en ik zal ze beantwoorden via mijn gidsen, de informatie ontvang ik via helderzien, helderhoren, helderweten. Mijn gidsen zijn eerlijk en recht voor de raap dus u ontvangt die informatie die u op dat moment nodig hebt, ook al is dat wellicht anders dan u hoopt. Dit is ter ondersteuning van uw zielsgroei, zodat er veranderingen mogen ontstaan ten goede. Het zal zorgen voor inzichten waarmee u aan de slag mag.

 

Een telefonisch consult via helderzien, helderhoren, helderweten bestaat o.a. uit

 

Fotoreading


1 persoon per foto, ogen zichtbaar, mag ook een foto van een overledene zijn.

Blokkades


Ik werk voornamelijk op het gebied van transformatieprocessen, oplossen van blokkades, reinigen van de chakra’s, in balans brengen van emoties etc. Mijn gidsen geven aan waar de blokkades zitten en wat de oorzaak is. Er kunnen blokkades opgelost worden d.m.v. healing die zelfs uit vorige levens dateren of familie karma dat tot 7 generaties terug gaat.

Healing


U krijgt altijd een healing om een en ander in werking te zetten. Hierdoor komt er energetisch veel ruimte waardoor verandering mogelijk is. Bijv.

  • Vermindering van pijnklachten
  • Oplossen energetische blokkades in Uw lichaam en chakra’s
  • Chakra’s weer in balans brengen
  • Familiekarma tot 7 generaties terug op ruimen.
  • Begeleiding transformatie proces
  • Lightlanguage healing

U wordt geholpen door de spirituele wereld om dat stukje aan te pakken wat tot nog toe niet mogelijk was zodat u volledig in uw kracht kunt komen te staan.

 

Ondersteuning

Na het consult stuur ik u per mail oefeningen die u thuis kunt doen, uiteraard geheel vrijblijvend, die u kunnen ondersteunen tijdens uw transformatieproces. Inclusief een methode voor een huisreiniging die u zelf kunt doen.

 

Telefonisch consult boeken & info over tarieven:

Voorbeelden van kaartleggingen vindt u op mijn YouTube kanaal

Gastenboek

Uw ervaringen delen met anderen, schrijf dan gerust uw verhaal in het gastenboek.

 

Medium Jacqueline/ Angel Shaman Power