Encaustic healing art

Hoe werk ik met spirituele energetische encaustic healing

Voor de spirituele energetische encaustic healing teken ik via mijn  intuïtie en via mijn gidsen, waardoor er tevens helende energie verwerkt wordt in mijn tekeningen. Ik maak het meest gebruik van de abstracte vormen. De energie van personen dient als basis voor mijn encaustic tekeningen. Via helderzien, helderhoren en helderweten maak ik contact met mijn gidsen die alle informatie aan mij doorgeven die nodig zijn om de tekening te maken. Denk daarbij aan informatie over blokkades, angsten, loslaten, controle proberen vast te houden, innerlijk kind werk en liefde. Deze encaustic healing is namelijk ook zeer geschikt voor mensen die problemen ervaren in het gezin, waar er onbegrip heerst naar elkaar toe en er moeite is met luisteren naar elkaar. Ook voor tweelingzielen is deze encaustic healing geschikt. De healing zal die punten duidelijk maken voor beiden waar aan gewerkt mag worden. Let wel ieder heeft een eigen vrije wil, de lessen worden gegeven maar of ze begrepen worden om er iets mee te doen is geheel aan de persoon zelf. Men kan en mag iemand ander niet dwingen om zijn/haar transformatieproces aan te pakken als diegene daar nog niet klaar voor is.  De healing is uiteraard wel een mogelijkheid om duidelijkheid te krijgen in jullie proces naar elkaar toe en naar jullie zelf.

De helende energie blijft doorwerken via deze tekening en deze zal ook waarneembaar en voelbaar zijn. Wellicht kan niet iedereen dit voelen, maar wees gerust de werking zal er toch zijn. De encaustic tekening kan tevens goede ondersteuning bieden in het transformatieproces, door deze op een plek neer te zetten waardoor u de tekening dagelijks ziet. Tijdens het maken van de encaustic tekening ontvang ik een specifieke boodschap van mijn gidsen over de tekening.

Wat is encaustic schilderen

Encaustic schilderen is het werken met bijenwas met een speciaal ijzer, waarop de wax verwarmd wordt.

Ook de styling pen of de hotplate is een manier om bijenwas te verwerken in een schilderij. De bijenwas wordt aangebracht op het ijzer/stylingpen/hotplate en daarna op een speciaal gecoat papier. Hierdoor ontstaan de mooiste afbeeldingen, hetzij abstract of getekend in de vorm van landschappen, bloemen etc.

Wat houdt een encaustic healing in

  • Intuïtieve encaustic tekening incl. spirituele boodschap
  • persoonlijke afstandshealing
  • persoonlijke affirmatie
  • vrijblijvend advies edelstenen
  • mogelijkheid om de healing te geven aan partner/tweelingziel dmv specifieke energie overdracht door mijn gidsen

 

Klik voor informatie & prijzen van een persoonlijke encaustic healing:
https://mediumjacqueline.nl/?product=persoonlijke-encaustic-healing

Voorbeelden van encaustic tekeningen vindt u bij sommige video’s op mijn YouTube kanaal

Medium Jacqueline/ Angel Shaman Power