Spiritueel consult in praktijk

Een spiritueel consult in mijn praktijk met Lenormand, Orakel en Tarot kaarten via helderzien, helderhoren, helderweten.

Tijdens een spiritueel consult in mijn praktijk middels Lenormand en orakel kaarten bestaat ook de mogelijkheid voor een fotoreading, ook ontvangt u informatie over blokkades en een healing indien nodig.  Ik geef u alle informatie die ik van mijn gidsen ontvang die voor u op dat moment van toepassing is. Ook beantwoord ik uw vragen en ik zal ze beantwoorden via mijn gidsen, de informatie ontvang ik via helderzien, helderhoren, helderweten. Mijn gidsen zijn eerlijk en recht voor de raap dus u ontvangt die informatie die u op dat moment nodig hebt, ook al is dat wellicht anders dan u hoopt. Dit is ter ondersteuning van uw zielsgroei, zodat er veranderingen mogen ontstaan ten goede. Het zal zorgen voor inzichten waarmee u aan de slag mag. Vragen over gezondheid worden NIET beantwoord, dat is de taak van een arts!

Fotoreading – contact met overledenen

U mag foto’s meenemen die ik voor U kan lezen. Dit mogen foto’s zijn van overledenen of mensen die nog in leven zijn. Ze moeten alleen op de foto staan en de ogen zichtbaar. Op deze wijze kunt u in contact komen met Uw overleden dierbaren en boodschappen van diegene ontvangen.

Lenormand Tarot en orakel kaarten


Tijdens het consult leg ik  Lenormand en Tarot kaarten op diverse manieren, aangevuld met andere orakel kaarten.

Blokkades


Ik werk voornamelijk op het gebied van transformatieprocessen, oplossen van blokkades, reinigen van de chakra’s, in balans brengen van emoties etc. Mijn gidsen geven aan waar de blokkades zitten en wat de oorzaak is. Er kunnen blokkades opgelost worden d.m.v. healing die zelfs uit vorige levens dateren of familie karma dat tot 7 generaties terug gaat. Ook kunnen er energievortexen open staan vanuit vorige levens die ik dan mag sluiten.

Healing


Tijdens het consult  krijgt u een healing eventueel i.c.m. lightlanguage die een en ander in werking zet. Hierdoor komt er energetisch veel ruimte waardoor verandering mogelijk is. Bijv.

  • Vermindering van pijnklachten
  • Ondersteuning bij het oplossen van energetische blokkades in uw lichaam en chakra’s
  • Chakra’s weer in balans brengen
  • Familiekarma tot 7 generaties terug op ruimen.
  • Begeleiding transformatie proces
  • Oplossen van blokkades
  • zie voor uitgebreide informatie healing deze pagina

 

Consult in praktijk boeken & info over tarieven

Voorbeelden van kaartleggingen vindt u op mijn YouTube kanaal

Gastenboek

Uw ervaringen delen met anderen, schrijf dan gerust uw verhaal in het gastenboek.

 

Medium Jacqueline/ Angel Shaman Power