Gastenboek

Gastenboek medium JacquelineGastenboek medium Jacqueline met reviews en ervaringen van klanten die met tevredenheid gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.232.63.94 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
90 berichten.
MissJ heeft geschreven op oktober 17, 2019 om 11:39
Na een persoonlijke afstandshealing en encaustic healing voor mij en mijn tweelingziel is er in een korte tijd veel veranderd, het heeft me net dat ene zetje gegeven om door te breken in een situatie wat niet meer gezond was. Heb mijn angsten voor zover mogelijk kunnen loslaten en mezelf op de eerste plek gezet. Voelt echt als een opluchting en bevrijding van mijn ziel.

Vind het heel bijzonder dat er eindelijk in 2 jaar tijd meer een doorbraak is gekomen, want ik kon maar niet meer uit de vicieuze cirkel van aantrekken en afstoten komen en ben daarvoor jou en de engelen heel dankbaar.

Namastรฉ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag lief mens!

Wow dankjewel voor je mooie feedback. Wat super voor je dat er nu een doorbraak is gekomen door de encaustic healing. Dat is hoe deze healing ook bedoeld is. De rest zal ook gaan stromen zodra de tijd er klaar voor is.

Heel veel succes!

Namastรฉ
Jacqueline
Mia heeft geschreven op september 2, 2019 om 17:43
Dankjewel voor de fijne reading die ik van u kreeg.Ik ben bijzonder blij met het feit dat mijn intuรฏtie en gevoel goed zat.
Er ligt nog een lange moeizame weg voor ons maar ik heb alle hoop dat het goed komt.
Stukje bij beetje zie ik hier en daar verandering omdat ik mij anders opstel tegenover de situatie.
De oefeningen die ik kreeg probeer ik zo goed als het kan te doen.
Er kwam een stukje rust in mijn leven terug en ik hoop het geduld te vinden om je raad te volgen om in liefde en geduld te wachten.
Dikke dankjewel en ik hoop dat u dit prachtige werk nog heel lang mag verder zetten.
Mia ๐Ÿ˜˜
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Mia!
Dankjewel voor de feedback/reactie. Wat fijn dat de oefeningen geholpen hebben en je er een stukje rust voor terug gekregen hebt!
Gun jezelf de tijd om te helen, dan zal datgene wat voor je bestemd is vanzelf op je pad verschijnen.
Ik hoop ook inderdaad dat ik werk nog heel lang mag doen, ik vind het prachtig om samen te werken met mijn gidsen en de spirituele wereld.
<3
Namastรฉ
Jacqueline
Gaby heeft geschreven op augustus 22, 2019 om 14:54
Ik heb een mooie twinreading ๐Ÿ’•mogen ontvamgen! Met de aangereikte oefeningen kon ik goed aan de slag omdat mij heel duidelijk werd waar mijn angsten en blokkades lagen. Ik ben nu goed in balans van mijn yin/yan energie en heb vertrouwen gekregen in mij zelf, daardoor is mijn twin ook meer in het vertrouwen gekomen waardoor het wat draagbarer wordt. Ik herken nu beter de triggers en ben mij bewuster van onze lessen en vooral herken ik nu meer het karma uit vroegere levens waardoor ik beter mijn intuitie kan volgen. Ik ben erg dankbaar dat Jacqueline op mijn pad mocht komen om mij de laatste stukjes aan te reiken om nou een mooie toekomst tegemoet te gaan met mijn twin! Thnx lief mens๐Ÿ˜Š namastรฉโค
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Gaby,
Heel erg bedankt voor de mooie feedback.
Wat fijn dat je zo goed met de oefeningen aan de slag kon en zo blokkades mocht en kon oplossen.
Ik wens jullie heel erg veel geluk voor de toekomst.
Namastรฉ
Jacqueline
Sabine Denekamp heeft geschreven op juli 15, 2019 om 15:51
Hele mooie reading gehad. Er is veel duidelijk geworden, weet nu waar mijn knelpunten liggen. Met behulp van de aangeboden oefeningen zijn die knelpunten aan te pakken. Ik merk dat ik anders in het leven ben gaan staan. Onrust is al grotendeels weg. Fijn dat ik de bevestiging heb gekregen dat de weg die ik in ben geslagen de juiste is. Mijn gevoel is dus duidelijk goed geweest. Zo veel moois om nu naar uit te kijken. Alles wat ik wens gaat uiteindelijk op mijn pad komen. Dank je wel voor de hulp, voor het geven van het inzicht en het vertrouwen in mezelf dat ik daardoor gekregen heb. Ik ga vol positiviteit een prachtige toekomst tegemoet. Heel veel liefs en een dikke knuffel
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel voor je mooie feedback.
Super om te lezen, dat het beter met je gaat en dat je je rustiger voelt. Ik hoop, dat alles wat je wenst nu snel gemanifesteerd mag worden.
Heel veel succes en fijn dat de oefeningen je een eindje op weg hebben geholpen.
Liefs en veel succes! <3
Bibi heeft geschreven op juli 9, 2019 om 11:17
bedankt voor je reading ..heb er wat meer rust en bewustwording door gekregen.
Dat is zeer prettig..en probeer nu beetje dag bij dag te leven...thankxs xxxx
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel voor je mooie feedback. Heel veel succes voor nu en in de toekomst. โค

Groetjes
Jacqueline
Marina heeft geschreven op juni 26, 2019 om 17:25
Hoi Jacqueline,
door jouw reading werd me meteen duidelijk dat het geen vijf voor twaalf was, maar รฉรฉn minuut voor twaalf.. Ik heb je adviezen opgevolgd en merk dat dit, tot mijn verbazing, redelijk goed ontvangen wordt. Ik heb een aantal stappen gezet hetgeen me voor mijn gevoel sterker heeft gemaakt
Dank je wel
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel voor je feedback! Geweldig om te horen dat de veranderingen zo goed doorzetten en je je daardoor ook krachtiger kan voelen. Super! Ga zo door.
Namastรฉ
Jacqueline
Sandra heeft geschreven op mei 21, 2019 om 20:17
Enkele weken geleden heb ik een reading ontvangen van Jacqueline. Hier werden dingen verteld waar ik gelijk mee aan de slag kon. Sindsdien heb ik het gevoel dat mijn intuรฏtie helderder wordt en daar ben ik heel dankbaar voor.
Dank je wel Jacqueline.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Sandra,
Dankjewel voor je feedback.
Wat fijn dat je spiritueel zo groeit en je intuรฏtie versterkt wordt.
Heel veel succes en alle goeds voor de toekomst.
Namastรฉ
Jacqueline
N. V heeft geschreven op mei 10, 2019 om 22:42
Het eerste wat ik gedaan had is rozen kopen en in ieder kamer geplaatst. De rust kwam er rust in huis. Toen de opdrachten gaat langzaamaan.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dat is heel fijn om te horen dat er nu rust in huis is lief mens.
Soms gaan de dingen inderdaad langzaam als er meerdere mensen bij betrokken zijn. Bedenk dat elk klein stapje ook een stapje vooruit is.
Ook met kleine stapjes kom je er wel.
Warme groet en heel veel succes
Jacqueline
Leen heeft geschreven op mei 1, 2019 om 17:31
Bedankt voor de reading. Het was voor mij de eerste keer, dus best spannend. Sommige antwoorden hebben me enorm geรซmotioneerd maar ik heb alle gevoelens toegelaten. Ik ben nog steeds aan mezelf aan het werken en ik ben blij dat ik op de goede weg zit. Nu begin ik daar zelf ook de tekenen van te zien.

Bedankt.

Groetjes
Leen
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Leen, dankjewel voor je feedback en voor het vertrouwen. Ik ben blij dat je de reading, ook al vond je het spannend, toch als prettig hebt ervaren. Mooi ook dat je je gevoelens hebt toegelaten en ermee aan de slag bent gegaan. Heel veel succes en fijn dat je al resultaten ziet!
Namastรฉ
Jacqueline
Diny vd berg heeft geschreven op april 26, 2019 om 18:40
Heb een paar weken geleden een kaartlegging gehad. wat heel verhelderend werkte. Zeker een aanrader omdat eens bij medium jacqueline te doen.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Diny, dankjewel voor je feedback. Lief dat je me aanbeveelt <3 Fijn, dat de reading helderheid heeft gebracht voor je.
Warme groet en heel veel succes
Namastรฉ
Jacqueline
Sam heeft geschreven op april 19, 2019 om 11:00
Lieve Jaqueline,

3 weken geleden heb ik jou kort telefonisch gesproken. Na ons gesprek voelde ik mij meteen rustig en ontspannen. De afgelopen weken heb ik het gevoel dat ik meer in mijn eigen kracht sta. Ook heb ik een aantal oefeningen gedaan die je had meegestuurd en is er een soort knop om gegaan. Ik zal nog aan een aantal dingen mogen werken maar het begin is er! Ben in ieder geval benieuwd hoe alles verder zal verlopen. Bedankt voor je mooie, kloppende en heldere Reading!
Liefs Sam
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Sam, Dankjewel voor je feedback.
Wat fijn dat je je snel een stuk rustiger voelde. Geweldig ook dat je inzichten gekregen hebt, die je helpen om in je kracht te staan en vooral daarin te bljiven. Dat komt allemaal wel goed! Nog heel veel succes.

Liefs
Jacqueline
Irene heeft geschreven op april 18, 2019 om 08:48
Hallo Jaqueline, ik was /ben blij met de reading die je aan me gaf. Zoals je zei veranderd er veel,. Sommige van deze veranderingen, verstevigen zich nu,(werk vooral, financiรซn komen er achteraan) wat heeel fijn is. Anderen zoals verhuizing/huis een plek waar ik heen kan met mijn toko......die zie ik nog niet aan de horizon. Wie weet komt dat nog.
Wens je een mooie Pasen,
hartelijke groet,
Irene
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hallo Irene,
Dankjewel voor je reactie. Super dat de veranderingen nu zichtbaar zijn en verstevigd worden. De rest volgt ook wel, maar alles op zijn tijd. Als het te snel achter elkaar gaat, is het ook soms lastig te verwerken. Komt op een tijd dat je er zelf klaar voor bent. Fijne paasdagen.
Heel veel succes voor de toekomst.
Warme groet
Jacqueline
mieke soenens heeft geschreven op maart 28, 2019 om 21:33
Dag Jacqueline bedankt voor de reading die ik van jou mocht ontvangen terug meer vertrouwen erin. En hopelijk komt het uit het zou n hele mooie aanvulling zijn voor mij.
dank je wel
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Mieke,
Dankjewel voor je feedback en fijn dat je meer vertrouwen hebt gekregen.
Heel veel succes en geluk gewenst voor de toekomst.
Namastรฉ
Jacqueline
Miranda heeft geschreven op maart 17, 2019 om 11:40
Hallo jacqueline,
Dank je voor de reading die je een aantal weken geleden voor me hebt gedaan. Ik heb er zeker lessen uit geleerd en deze omgezet in daden.
Ik merk dat ik mezelf meer in mijn kracht zet. Nu maar hopen dat jou reading uitkomt. Het zou mijn leven mooi aanvullen.
Groet,
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Miranda,
Dankjewel voor je feedback. Wat super dat je baat hebt gehad bij de oefeningen en dat je daardoor ook meer in je kracht komt te staan. Geef het de tijd, want die kennen ze helaas niet aan gene zijde. Soms mag iets gezegd worden qua tijd maar dan is het meestal als iedere betrokkene zijn lessen geleerd en geheeld heeft, dat het dan gaat gebeuren wat gezegd is.
Veel succes.
Namastรฉ
Jacqueline
Sandra heeft geschreven op maart 13, 2019 om 19:46
Lieve Jacqueline,
Een paar weken geleden heb ik een reading gehad van jou. Je sloeg de spijker op zijn kop met hetgeen je me vertelde. Je hebt me duidelijk gemaakt waar mijn lichamelijke klachten vandaan komen en wat ik hiermee kan doen. Wat de bedoeling van deze klachten. En waarom ik op dit moment thuis ben in plaats van aan het werk. Je hebt me inzichten gegeven waar ik wat mee kan. Een hele fijne reading!
Dank je wel Jacqueline.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel voor je feedback lief mens! Fijn dat het beter met je gaat en dat je de inzichten kunt plaatsen en er mee aan de slag kan ๐Ÿ™‚

Heel veel geluk en succes!
Namastรฉ
Jacqueline
Pascalle heeft geschreven op maart 13, 2019 om 10:07
Lieve Jacqueline, tijdens de reading 4 weken geleden heb je vooral bevestigd wat ik al wist. Echter jouw eerlijke, directe maar ook humoristische aanpak hebben ervoor gezorgd dat bepaalde zaken nog duidelijker uitgelicht werden dan ik ze al voelde. Het heeft ervoor gezorgd dat ik realistischer kan kijken naar de dingen waar het nog niet helemaal lekker liep. De vaak grappige beelden die je kreeg en je gebruikt als vertaling hebben ervoor gezorgd dat ik aan de slag kon met bepaalde dingen. Het waren heftige weken sinds het bezoek aan jou, maar vooral omdat ik alles wat niet meer werkt en mij belemmerd in mijn ontwikkeling heel duidelijk mocht zien en voelen. Het resultaat is dat ik nu nog meer voor mezelf durf te kiezen, een stuk afhankelijkheid naar bepaalde mensen los heb kunnen laten en nog beter in staat ben om mijn grenzen aan te geven. Liefdevol en respectvol, maar toch!
Dus dankjewel voor je eerlijke en directe reading. De timing was perfect, echt waar.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel Pascalle, voor je uitgebreide feedback. Wat geweldig dat het consult zoveel goeds gebracht heeft voor je. Heel belangrijk, dat je nu voor jezelf durft te kiezen en je grenzen durft aan te geven op een liefdevolle manier.
Ik wens je ontzettend veel succes en geluk.

Namastรฉ
Jacqueline
Els heeft geschreven op maart 7, 2019 om 19:10
Lieve Jaqueline,
Een paar weken geleden heb ik van jou een mini-all you can ask reading mogen ontvangen, het was niet de eerste keer dat ik van jou een reading ontving!
Maar vrouw, wat heb jij het toch iedere keer bij het juiste eind, eerst denk je van nou....,
maar dan na een pasr dagen/weken, komt alles uit wat je gezegd hebt.
Ik vind je een kanjer en een byzonder warme en hartelijke vrouw!
Dank je wel!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Els,
Oh wat een lief bericht! Dankjewel voor je feedback. Soms kan het inderdaad even duren voordat je het inzicht krijgt en begrijpt. ๐Ÿ˜‰
Fijn dat het altijd resoneert voor je.
Fijne dag en succes met alles!
Warme groet
Jacqueline โค
Conny heeft geschreven op februari 21, 2019 om 19:48
Hoi Jacqueline

Ik heb n paar weken geleden de stoute schoenen aangetrokken en via mijn vriendin bij jou terecht gekomen.
Jouw reading was voor mij een wake up call en heeft mij heel goed gedaan.
Het gaat al stukken beter met mij en dankzij jouw woorden zal ik mijn weg gaan vinden
.Bedankt voor deze fijne ervaring.
Groetjes
Conny
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Conny,
Dankjewel voor je feedback. Fijn dat het nu stukken beter met je gaat en dat je je keuzes hebt kunnen maken. Heel veel geluk voor de toekomst!
Groetjes
Jacqueline
Miran heeft geschreven op februari 20, 2019 om 18:21
Hallo, paar weken geleden heb ik liefdes reading gehad . Wat dus ook helemaal klopte. Heb handvaten mee gekregen en die ook gebruikt. Vele dingen verwerkt en verdwenen. Zeer bedankt daar voor

Groetjes miran.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Miran,
Dankjewel voor je feedback. Geweldig dat je al van alles los hebt mogen/kunnen laten dankzij de oefeningen die ik je gestuurd had.
Heel veel geluk voor de toekomst!
Groetjes Jacqueline
Melanie heeft geschreven op februari 7, 2019 om 19:19
Tijdje terug eerste reading van Jacqueline gehad, ze sloeg de spijker toch op z'n kop. Ook gelachen om dingen die zij zei tijdens de reading. Maar voornamelijk heeft zij in grote lijnen dingen bevestigd die ik vermoedde. En de rest... Time will tell! ๐Ÿค— Dankjewel lieverd! โค๏ธ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Melanie,
Dankjewel voor je feedback. Fijn dat je de reading als zo positief ervaren hebt. Hahaha ja gelachen hebben we zeker, maar goed de spirituele wereld weet de woorden wel te kiezen die ik door mag geven. Ook aan gene zijde hebben ze humor ๐Ÿ˜‰
Fijn ook dat er dingen bevestigd zijn, die je zelf al voelde.
Tijd zal het inderdaad leren. Lieve groetjes
Jacqueline
Medium Jacqueline/ Angel Shaman Power