Gastenboek

Gastenboek medium JacquelineGastenboek medium Jacqueline met reviews en ervaringen van klanten die met tevredenheid gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.152.207 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
90 berichten.
Marlieke heeft geschreven op maart 24, 2022 om 12:41
Bij Jacqueline de equinox lightcode zoomhealing gedaan. We waren met een groep van 15 mensen. De energie in de groep voelde erg prettig en veilig aan. Jacqueline organiseerde dit samen met haar gidsen.

Ik vond het prettig dat Jacqueline ons liet aarden, maar ook een connectie liet maken met ons hogere zelf. Zo komen de lightcodes goed binnen, maar kan er ook getransformeerd worden.

Door de sterke connectie van Jacqueline met haar gidsen, heb ik mooie en hele belangrijke boodschappen mogen ontvangen. De boodschappen zijn absoluut voor mij bestemd: erg persoonlijk en raak.

Doordat de groep niet zo groot was, was er ruimte voor persoonlijke boodschappen, boodschappen voor een deel van de groep en vragen achteraf. Ik ben Jacqueline heel dankbaar voor deze healing.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Marlieke,
Oh dankjewel wat een fijne recensie, ik ben heel blij dat je de healing zo positief ervaren hebt. Ook voor mij voelde de groep heel verbonden en mooi qua energie. Dit is wat ik vaker wil gaan doen in de toekomst, dus wie weet zie ik je terug bij een volgende healing.
Heel erg bedankt voor je reactie en deelname.
Fijne dag en lieve groetjes
Namastรฉ
Jacqueline
Marlieke heeft geschreven op februari 19, 2022 om 19:42
Ik heb een persoonlijke reading laten doen bij Jacqueline. De kaartlegging sluit erg goed aan bij waar ik in mijn leven tegenaan loop. Ik stond versteld.

De weken na de reading heb ik sprongen gemaakt in mijn herstel. Dit had Jacqueline ook aangegeven. Er zou helende energie naar mij toe komen. Ik ben vanuit twijfel en onzekerheid, weer in mijn kracht komen te staan, waardoor ik mij nu helemaal op mijn pad bevind. Ze wist haar gidsen dusdanig aan te sturen, dat wanneer ik met mijn aandacht ergens anders was, mijn aandacht direct weer werd teruggebracht naar mijzelf en mijn eigen proces. Fascinerend.

Jacqueline haar stijl is nuchter en recht door zee. De boodschappen die zij vanuit Spirit krijgt, kan ze hierdoor goed overbrengen. Ze legt de focus op jouw persoonlijke proces. Hier heb je echt wat aan. Dus verwacht niet dat je antwoorden krijgt op "Wanneer komt mijn tweelingziel in mijn leven?" oid.

Ik kan Jacqueline zeker aanbevelen. Ik kom zeker terug!
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel voor deze prachtige feedback. Wat ontzettend fijn, dat je er zoveel baat bij hebt gehad en nog ๐Ÿ™‚ Heel fijn om te lezen.
Heel veel geluk en succes op je levenspad.
Namastรฉ
Jacqueline
Sandra heeft geschreven op oktober 5, 2020 om 10:47
Lieve Jacqueline,
Heel erg bedankt voor de reading die ik onlangs heb mogen ervaren.
Sindsdien ben ik bewuster naar mijzelf gaan kijken en neem veel meer waar.
Het heeft even geduurd totdat ik alles kon omzetten maar je Reading was heel zuiver en waardevol.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Sandra,
Dankjewel voor je feedback.
Fijn dat je inmiddels alles kon omzetten naar datgene wat je wenst en wat nodig was/is voor je.
Heel veel geluk.
Lieve groet
Jacqueline
Mirjam heeft geschreven op september 25, 2020 om 16:23
Dag Jacqueline,
Dank voor de reading die ik onlangs heb mogen ervaren.Sindsdien ben ik bewuster naar mijzelf gaan kijken. heb mijn emoties aardig onder controle en ben mij aan het richten op mijn doel. Nog wel geblokkeerd, maar dmv dagelijks te mediteren, probeer ik dat stukje nog te doorbreken en de stap te maken, de deur te openen naar het doel ik die heel graag wil nastreven. Dank voor de handreikingen.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag lief mens,
dankjewel voor je fijne feedback. Wat goed, dat je nu meer aan jezelf denkt en je doel voor ogen kunt houden zodat je dat ook gaat bereiken. Probeer de emoties te doorlopen, zodat ze ook opgelost mogen en kunnen worden. Controle op je emoties werkt vaak averechts. heel veel succes bij het verwerken van datgene wat nog opgelost mag worden. Groetjes Jacqueline
Yvonne Knols heeft geschreven op augustus 24, 2020 om 14:11
Op 28-07 heb ik een reading gehad in de praktijk. Het was voor mij de 2e keer sinds enkele jaren. Veel zaken kwamen, zonder verdere input van mezelf, al vanzelf naar voren. Veel inzichten gekregen maar ik moet geduld hebben en wachten op daadwerkelijke uitkomsten. Maar daar heb ik alle vertrouwen in!
Veel liefs, Yvonne
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Yvonne,
dankjewel voor je fijne feedback. Super om te lezen dat je veel inzichten hebt mogen krijgen tijdens de reading en je daarmee aan de slag kan.
Heel veel succes met jouw proces!
Lieve groetjes
Jacqueline
Sabine heeft geschreven op juli 8, 2020 om 16:11
Dankjewel voor weer een fantastisch mooie reading! Je bent er nog maar kort mee bezig maar wat zal ik veel hebben aan de tarot liefdesreading groot. Persoonlijk vind ik deze manier van reading prettiger dan waar ik al (ook positieve) ervaring mee had. Heldere boodschappen, je geeft precies aan waaraan gewerkt mag worden en waar de angsten, pijnpunten zitten. Maar dan toch ook uiteindelijk naar waar het naar toe mag gaan. Alles bij elkaar weet je hierdoor heel duidelijk of en hoe het gaat werken. Echt een aanrader deze reading! Als trouwe klant zal ik in de.toekomst zeker weer bij terugkomen. Dag mooi mens en nogmaals dank ๐Ÿ™๐Ÿ€โค
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag lief mens!
Dankjewel voor je super mooie feedback. Ik ben heel erg blij, dat je de nieuwe TAROT reading zo goed hebt ontvangen en dat deze goed aansluit bij wat jouw vragen waren. Ik wens je heel veel succes en geluk! Ik zie je graag terug ๐Ÿ™‚
Lieve groetjes
Jacqueline
Wilma heeft geschreven op juni 2, 2020 om 20:29
Hallo Jacqueline.
Het duurde even maar na jouw reading heb ik de stap genomen om bepaalde banden te doorbreken. Het luchtte op en ik voel me er nog steeds goed bij. Dit had ik eerder geprobeerd maar het lukte maar niet om geestelijk los te komen.
Liefs, Wilma
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Wilma,
Dankjewel voor je feedback. Fijn om te horen, dat je door de inzichten voor jezelf hebt kunnen kiezen en datgene wat niet meer passend voelt, los te koppelen en de banden te verbreken. Ik wens je heel veel geluk in alles wat je doet. Liefs Jacqueline
Brigitte willems heeft geschreven op april 30, 2020 om 21:24
Lieve Jacqueline
Enige weken geleden een Reading van je gehad . Alles wat jij omschreef klopt precies , de Reading heeft mij veel inzichten gegeven in het proces waar ik nu in zit en waar ik aan moet werken nog, ook het feit wat je zei over dat ik last heb van de energieen van andere is waar . Je hebt mij affirmaties gegeven die ik trouw gebruik en die mij vooral een stukje rust geven en de stenen die jij mij adviseerde helpen mij ook in mijn proces merk ik . Door jouw Reading kan ik mijn levenspad beter begrijpen natuurlijk is er nog werk voor mij ...ik zal zeker nog bij je terug komen om je inzichten te raadplegen . Dank je welโค๏ธ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Lief mens,
Dankjewel voor je feedback. Wat fijn dat je heel veel inzichten hebt mogen ontvangen en dat je nu aan jouw transformatieproces mag werken en vooruitgang boekt. Gun jezelf de tijd om te helen. <3 Warme groet, Jacqueline
Petra heeft geschreven op april 16, 2020 om 21:46
Lieve Jacqueline, dankjewel voor je reading! Het is heel herkenbaar voor mij. Echter ik dacht dat ik mijn stukken getransformeerd had. Jij benoemde dat onbewust nog iets opgelost mag worden. En ja...ik heb dromen gehad, inzichten ontvangen, zie dubbele getallen, emoties die nog heel diep zaten ervaren en een voorval mogen meemaken waarbij ik mijn grenzen heb mogen stellen. Ik vertrouw, heb vrede en een diep innerlijk weten dat ik zal ontvangen voor mijn hoogste goed! Mijn intentie is Liefde uit te dragen. Dankjewel voor jouw bijdrage op heling. Liefs van Petra.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Petra, dankjewel voor je feedback.

Fijn dat je vertrouwen in jezelf terug is gekomen en dat je die grenzen hebt kunnen en mogen aangeven. Ook belangrijk dat de stukken die nog onbewust vast zaten door middel van je dromen en de triggers nu opgelost zijn. Super!
Ik wens je heel veel geluk en liefde toe!
Namastรฉ
Jacqueline
Liv heeft geschreven op maart 11, 2020 om 01:37
Twinsoul reading ontvangen. Dit was erg fijn. Verhelderend en herkenbaar. Hierdoor weer de focus naar waar het hoort. Op welke manier ik ook probeer antwoorden te krijgen, er blijft terugkomen "laat het los" en dat was hier ook weer duidelijk de boodschap. Geen antwoorden nodig hebben, het laten gaan zoals het gaat. Het was duidelijk dat het op mij gericht was, het paste bij de situatie. Zeker helpend en een aanrader als je op zoek bent naar verheldering/verlichting. Voor mij ging het praten wel wat snel, maar dat is persoonlijk, ik heb het nogmaals geluisterd en alle kernwoorden opgeschreven, op die manier blijft het bij mij beter hangen. Ben nou eenmaal een betere lezer dan luisteraar ๐Ÿ™‚
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Liv,
Dankjewel voor je mooie feedback.
Fijn dat je die verheldering hebt ontvangen via de reading. Hopelijk kun je de focus op jezelf nu vasthouden en de situatie laten stromen zoals het mag.
Heel veel succes en liefs
Jacqueline
Joost heeft geschreven op maart 4, 2020 om 18:49
Jacqueline kwam precies op tijd op mijn pad!
Onlangs een consult in haar praktijk gehad: zij is een vakman op haar gebied en weet precies de juiste snaren te vinden en enkel die te raken die op dat moment finetuning behoeven. Zodoende met een gerust hart daags nadien kunnen afreizen om heling in mijzelf te laten plaatsvinden.
Jacqueline bedankt: ik kan dankzij jou een grote sprong vooruit maken!
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Joost,
Dankjewel voor je mooie feedback. Wat fijn dat er zoveel duidelijkheid mocht komen voor je en dat je daardoor aan de healing kunt starten met een gerust hart.
Fijn verblijf nog waar je nu bent en heel veel succes met de rest van de healing.
Groetjes
Jacqueline
Shirl heeft geschreven op januari 30, 2020 om 22:43
Lieve Jacqueline,

Wat ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met jou. Je voelt aan als een warme vrouw met zuivere en helende energie. Ik heb je in het echt meegemaakt en wat een positiviteit en kracht zend jij uit naar me. Ik heb inmiddels mogen ervaren hoe de encaustic voor mij en mijn tweelingziel is. Het mooie hieraan is dat ik hem ook onbewust help en het nu steeds beter met hem gaat. Onze relatie is met kleine stapjes vooruit gegaan. De maxi tweelingziel healing was heel duidelijk en je hebt me even goed wakker geschud. Ik weet dat dit nodig was en ben je ook daar dankbaar voor. De jaarprognose was ook duidelijk en mooi. De oefeningen en stenen helpen ook goed alleen ik merk dat het voor mij goed is om de youtube readingen af en toe terug te kijken om weer even bewust te worden. Voorlopig heb ik even voldoende informatie en moet ik in het hier en nu leven. Wel zal ik mezelf en mijn tweelingziel af en toe trakteren op een encaustic healing zodat we extra hulp ontvangen in dit proces. Ik zal jou binnenkort nog een update sturen prive! Ik raad iedereen aan om eens kennis te maken met jou manier van werken!

Liefs x
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Shirl,
Dankjewel voor je mooie feedback.
Wat ben ik blij, dat je zoveel baat hebt bij de consulten en de healingen.
Dat is waar het om gaat, bewustwording zodat je blokkades kunt loslaten en je kracht terug vindt.
Ik wens je ontzettend veel geluk en succes.
Liefs
Jacqueline
Thomas heeft geschreven op januari 24, 2020 om 19:08
Hoi Jacqueline ๐Ÿ˜„
Dankjewel voor de afstand healing
Het heeft heel goed geholpen
Ik ben meer in balans
Ik ben pas bij een Reki healer geweest
En die altijd mij chakras naar kijk
Of ze op staan of over wat blokkades
In zitten en zij zag dat alle me chakras
Heel maal zuiver en goed op stonden en
Het was toch alle weer even gleden dat ze me Reki had geven en me chakras naar had gkeken dit was gelijk de eerste week Dat me afstandhealing was begonnen
Ik heb de eerste nacht ook intens droom ghad
Ik heb nog wel wat meer van bij werking
Die je benoemd had ervaren echt super bedank voor de afstand healing
Groetjes Thomas
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Thomas,
Dankjewel voor je feedback.
Wat fijn dat er zoveel positieve verandering plaats heeft gevonden! Geweldig!
Heel veel geluk en succes met alles wat je doet.
Groetjes
Jacqueline
Joke heeft geschreven op december 3, 2019 om 17:54
ik heb zeker allerlei gewaarwordingen doorgemaakt. Ben iets beter gaan slapen. Heb erg veel gedroomd en heb de indruk dat ik iets rustiger geworden ben. Kan mijn emoties iets beter loslaten. Bepaalde situaties zijn duidelijker voor mij geworden.Het was een zeer bijzondere ervaring.
Dank voor je hulp Jaqueline!!

Groetjes,
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Lieve Joke,
dankjewel voor je feedback.
Wat fijn dat je bepaalde emoties beter kunt loslaten en dat de situaties duidelijker voor je zijn.
Heel erg fijn om te lezen dat je wat meer rust hebt gevonden.
Heel veel succes verder!
Namastรฉ
Jacqueline
Mia heeft geschreven op november 30, 2019 om 18:13
Lieve Jacqueline,
Het is altijd zo verrijkend een reading van jou te krijgen. Ook al zijn er vaak zaken bij die ik nu nog niet zie, als ik later weer even terug kijk naar een vorige persoonlijke legging, vallen er steeds weer stukjes van de puzzel op hun plaats.
Dankjewel, bijzonder mens, fijn dat je er bent๐Ÿ‘ผ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Lieve Mia,
Dankjewel voor je mooie feedback.
Wat fijn dat er altijd stukjes van de puzzel op hun plaats vallen en dat je zo tevreden bent met de reading.
Daar doe ik het voor! Fijn om te lezen!
Met liefde gedaan.
Namastรฉ
Jacqueline
Simonnne heeft geschreven op oktober 30, 2019 om 15:23
Dank je wel voor je hulp , โค, het heeft mij vele inzichten gegeven โคl
Grts Simonne
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Simonne,
dankjewel voor je feedback. Wat fijn, dat de reading je zoveel inzichten heeft gegeven.

Heel veel geluk in de toekomst.

Namastรฉ
Jacqueline
Mia heeft geschreven op oktober 29, 2019 om 19:47
Beste Jacqueline,
Ik kan alleen maar heel erg dankbaar zijn voor de bijzonder mooie en duidelijke reading die ik weer van u mocht ontvangen. De encausting wil Ik iedereen aanraden. Ongelooflijk wat dit met je doet. De tekening heeft een bijzondere plaats gekregen in de kamer en geeft me nog elke dag rust en moed.
Er is al heel wat veranderd de voorbije weken en ik weet zeker dat het verder zal stromen.
Dankjewel Jacqueline voor al het mooie wat u ons geeft. Moge u dit nog heel lang blijven doen.
Van harte,
Mia
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Mia,
Ik ben er stil van, wat een mooie feedback mag ik ontvangen.
Mooi dat de encaustic zo goed voelt en ook zoveel op energetisch vlak voor u betekent.
Ik hoop zelf ook dat ik dit werk nog lang mag doen want het is ook voor mij fijn om te lezen, dat mensen groeien naar zichzelf en in hun kracht gaan staan.
Dank u wel.
Namastรฉ
Jacqueline
Sabine heeft geschreven op oktober 29, 2019 om 18:31
Wederom een mooie reading ontvangen.
Met name het contact met mijn moeder doet me heel erg goed!
Zo fijn om haar te horen praten โค
Heel veel inzichten weer gekregen maar het lukt me helaas niet om de knelpunten aan te pakken.
Misschien wil ik het te graag en lukt het daardoor niet.
Maar al met al weer een mooie ervaring.
Dankjewel daarvoor ๐Ÿ™
Kom zeker nog een keer bij je terug, vind je een bijzonder mooi, lief mens.
Lieve groet
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Lieve Sabine,
dankjewel voor je mooie feedback.
Bijzonder om het contact met je moeder te mogen benoemen en haar boodschap aan je mocht doorgeven.
Iets meer loslaten en het niet willen forceren, zal je helpen om de obstakels toch te overwinnen.
Lieve groet,
Jacqueline
Miranda heeft geschreven op oktober 29, 2019 om 11:47
Lieve Jacqueline, het is gewoon bizar hoe mooi jij de dingen doorkrijgt! Alles wat je voor mij hebt voorspeld, zowel zakelijk als privรฉ, is uitgekomen. Zelfs qua tijd zit je enorm goed. Onlangs heb je voor mij twee keer een encaustic healing mogen doen: zo mooi dat hierna alles begon te stromen en dingen op zijn plek vielen!

Ik adviseer iedereen om contact op te nemen met Jacqueline indien je vragen hebt of vastloopt op welk gebied dan ook vraag het aan Jacqueline!

Lieve groet,
Miranda
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Lieve Miranda,

Dankjewel voor jouw mooie feedback. Ik heb de healingen en consulten met veel liefde mogen doen en wat gaaf dat alles begon te stromen na de encaustic en persoonlijke afstandshealing.

Heel veel geluk en succes voor nu en in de toekomst.

Liefs
Jacqueline
Jolanda heeft geschreven op oktober 19, 2019 om 16:10
2 mooie sessies gehad van Jacqueline, waar ik veel herkenning heb gekregen en ook veel inzichten heb mogen ontvangen.

Heel blij mee! ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜Š
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag lief mens,
Dankjewel voor je mooie feedback. Super dat je zoveel inzichten hebt mogen ontvangen en ze kunt gebruiken om te groeien zodat je je droom waar kunt maken.

Namastรฉ
Jacqueline
Medium Jacqueline/ Angel Shaman Power