Gastenboek

Gastenboek medium JacquelineGastenboek medium Jacqueline met reviews en ervaringen van klanten die met tevredenheid gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.152.207 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
90 berichten.
Netty den Heijer heeft geschreven op september 2, 2022 om 14:33
Lieve Jacqueline; dank je wel voor de mooie reading! Toen je aan het spreken was; vloeiden de tranen over mijn wangen; zo herkenbaar was het! Ik geef soms bewust, maar soms ook onbewust mijn energie weg omdat ik dan denk dat ik diegene help of geholpen heb. Raar eigenlijk, want ik ben vaak zo moe, en nu weet ik waardoor dat komt. Ik ben meer bezorgd om een ander dan om mezelf! Verder, het verdriet en pijn..tja er is vroeger een hoop gebeurd. Daarnaast heb ik helaas ook te maken met ouders die narcistische trekken hebben en daardoor niet vaak gezien en gehoord werd (word). Dat doet pijn, heel veel pijn..ik moet daar echter wel mee om zien te gaan. Daarom vond ik de reading zo fijn..kreeg inzichten en handvatten van jou waar ik zeker wat mee ga doen! Dank je wel voor zover lief mens!
Ps ik zou morgen graag mee willen doen aan de healing!
Liefs Netty ๐Ÿ’›๐Ÿ™๐Ÿ˜‡๐Ÿ’
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Netty,
Wat mooi, dat je zoveel herkenning/erkenning ervaren hebt bij het beluisteren van de YouTube reading. Zo zie je maar weer dat er toch al veel los mag komen, ook tijdens het luisteren, heel fijn om te lezen. Dankjewel voor je mooie recensie en ik hoop, dat je nu nog meer naar je hart mag luisteren en jezelf op no. 1 zetten waardoor je dadelijk genoeg energie hebt, zodat je anderen kunt helpen zonder je eigen energie weg te geven. Heel veel liefs en ik zie je graag in de reading van morgen.
Groetjes
Jacqueline
Anoniem heeft geschreven op augustus 27, 2022 om 10:40
Lieve Jacqueline, vandaag mee gedaan aan de tweeling zielen healing. Deze sessie heeft mij geholpen mijn woede, angst en verdriet lost te laten. Ik wist niet dat er nog zoveel woede zatโ€ฆ.Gisterenavond tijdens het eten werd ik zomaar enorm verdrietig omdat ik mijn man miste. Nu begrijp ik waarom dit gisterenavond gebeurde. Ik heb het gevoel dat ik deze emoties nu echt mag opruimen en loslaten waardoor ik verder kan. Afgelopen week was ik heel erg moe. Na deze healing voel ik me anders moe alsof ik moe ben van het opruimen van de emoties waardoor er een โ€œ voldaan moeโ€ gevoel is gekomen. Dank je wel voor deze mooie healing! Je bent een mooi mens๐Ÿ™ƒ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel lief mens voor je mooie bericht. Wat ontzettend fijn dat je de healing zo positief ervaren hebt en hierdoor heel veel hebt mogen loslaten waardoor je verder kunt met datgene wat je van plan bent. Heel veel succes hiermee. Lieve groetjes aan een ander lief mens ๐Ÿ™‚
Annette heeft geschreven op augustus 24, 2022 om 20:58
Beste Jacqueline,

ontzettend bedankt voor je hulp. In ons telefoongesprek wist je snel tot de kern van mijn vraag te komen. Ik was verrast door snelheid en accuraatheid. Niet alleen wist je meteen te doorzien waar het bij mij stagneerde, je kwam ook direct met oplossingen. Wow!
Na ons telefoongesprek kwam er direct energie vrij en kon ik aan de slag met de richting die je me gegeven hebt. Recht-door-zee en zonder omwinden heb je me snel geholpen. Dankjewel!
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel Annette voor je mooie recensie. Prachtig dat je die energie nu voelt stromen en dat je aan de slag kunt/kon met de richting die jouw intuรฏtie je aangeeft. Fijn dat je nu weet waar de stagnatie zat en dat we deze tijdens het consult konden oplossen.
Heel graag gedaan!
Namastรฉ
Jacqueline
Sandra heeft geschreven op augustus 1, 2022 om 23:02
Beste Jacqueline,

Sinds vorig jaar augustus volg ik je op YouTube en heb ik daarna ook een telefonisch consult gehad afgelopen januari. Ik heb ook meegedaan met meerdere afstandshealingen van je webshop.

Wat een mooi, zuiver kracht bezit je! Elke Reading of healing kwam op de juiste moment op mijn pad om me te helpen in deze mooie, maar soms ook pittige, reis naar mijn spirituele bewustzijn. Het feit dat je heel straight overkomt en zegt waar het op staat, zorgt ervoor dat het ook echt binnen komt
Iedere kaartlegging raakte weer de gevoelige snaar, waardoor ik het gevoel had dat ik op de goede weg zat.

Ik heb ook mee gedaan met de twee angelhealingen de afgelopen weken en zal ook weer met de derde mee doen deze week.

Ondanks dat we in een groep zaten, nam je de tijd om iedereen individueel te helpen en te begeleiden. Aan het begin en aan het einde trok je voor ieder een kaart, wat ervoor zorgde dat de healing persoonlijk aanvoelde. De kaartleggingen zorgde ervoor dat ik wist waar ik me op kon focussen tijdens en na de healing. Heel fijn!

De angelhealingen hebben me geholpen in te zien wat ik nog mag loslaten voor de 8-8 portaal en kom ik bij de diepere laag van onverwerkte emoties. Hier loop ik al een tijdje tegenaan en dankzij je healingen, lukt het steeds beter!

Dank je wel!
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Sandra,

Oh dankjewel voor je mooie recensie. Wat fijn dat de persoonlijke consulten zo treffend voor je aanvoelen en dat je spirituele reis daardoor versneld en duidelijk vooruit gaat.

Heel mooi ook om te lezen, dat je de Angel Healingen die ik sinds kort geef, zo persoonlijk vindt door de kaarten die ik leg voor iedereen apart. Ik vind het zelf ook heel erg fijn om te doen, merk ik. Belangrijk vind ik inderdaad dat stukje persoonlijke aandacht daarbij. Ieder mag en kan zichzelf zijn en het blijft binnen de groep. Ook altijd weer bijzonder dat toch de mensen met dezelfde lessen/groeimomenten bij elkaar in de groep zitten. Hoe mooi het universum dat regelt.
Dankjewel voor je deelname, was heel fijn om je erbij te hebben en ik zie je woensdag a.s. 10 augustus in de angel healing.
Fijn weekend en nogmaals dank voor je bericht. Vooral ook voor dat bericht wat je na de healing gestuurd had.
Namastรฉ
Jacqueline
Marlieke heeft geschreven op juli 22, 2022 om 08:42
Lieve Jacqueline, Ik volg je inmiddels 1.5 jaar via YouTube en heb het afgelopen half jaar 2 kaartleggingen en verschillende groepshealingen bij je gedaan. Wat zit ik in een mooie transformatie. Jouw gidsen brengen mij terug op mijn pad, halen mij uit mijn onrust en laten mij voelen wat ik wil.

Gisteren heb ik meegedaan met de solar plexus groepshealing. Tijdens de healing gaf je aan dat 1 iemand zich niet over wilde geven aan haar hogere zelf, dat was ik. Ik was boos omdat mijn internet haperde, waardoor ik jou soms niet goed kon verstaan. Maar nadat jij je gidsen hun werk had laten doen op mijn boosheid, kon ik mij overgeven en deed mijn internet het weer.

Wat een enorm krachtige energie heb je neergezet! Tijdens de healing voelde ik de grijze energie uit mijn solarplexus wegstromen. Ik had een paar keer oorsuizen door alle energetische shifts die daar plaatsvonden. Na de healing heb ik bijna de hele middag geslapen en vannacht ook goed geslapen. Vanmorgen werd ik wakker met 4 chakra's die aan het draaien zijn. Ik voel verlichting en opluchting.

Daarnaast wil ik nog aangeven dat ik het fijn vond dat je de healing persoonlijk maakte met de persoonlijke kaartleggingen in het begin. Hierdoor wist ik tijdens de healing waar ik mij op mocht concentreren en weet ik nu na de healing wat mijn aandachtspunten zijn. Ook deze kaartleggen was voor mij een schot in de roos.

Ik zie uit naar de volgende healing! Dankjewel Jacqueline!
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Marlieke,
Dankjewel voor je mooie recensie. Heel erg fijn om te lezen, dat je zoveel baat had bij de Angel Healing van gister en dat de kaarten passend voelden. Ik ben blij, dat de boosheid verdween toen de gidsen met je aan de slag gingen om dit op te lossen ter plekke en je daardoor kon connecten met jezelf. Heb je wel fijn kunnen rusten inderdaad.
Ik zie je graag bij een volgende healing.
Namastรฉ
Jacqueline
Gerry van der Kruijs heeft geschreven op juli 4, 2022 om 16:16
Ik heb net de healing onderste chakraโ€™s gedaan en ik heb veel moeten huilen. 1 bijnier moet ik missen vanwege een niertumor. Dus ook daar nog moeten huilen. Wat me irriteert is de klok op de achtergrond tijdens de klankschalen. Bij meerdere videoโ€™s was dit het geval maar bij deze veel meer helaas. Ik had deze video echt even nodig. Dank je wel Jacqueline โค๏ธ๐Ÿ™โค๏ธ๐Ÿ€๐Ÿฅฐ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Gerry,
Dankjewel voor je berichtje. Fijn dat je toch veel emoties hebt mogen loslaten tijdens de healing. Oh wat vervelend dat je t tikken van de klok zo goed hebt gehoord, dat kan inderdaad heel irritant zijn. Ik zal 'm weghalen als ik de volgende video opneem, dan is t lekker rustig. Dan kun je je ook beter focussen en ontspannen op de klanken en woorden. Fijn dat je het aangeeft, dit kan makkelijk opgelost worden. Hele fijne dag voor jou. Liefs Jacqueline๐ŸŒˆโ˜€
Marlieke heeft geschreven op juni 19, 2022 om 17:44
Wederom zeer tevreden met de kaartlegging van Jacqueline en haar gidsen. De legging sluit goed aan bij wat er op dit moment in mijn leven speelt. De inzichten zijn heel duidelijk en kan ik mee aan de slag. Daarbij voel ik de helende energie van de gidsen. Ik word weer op mijn pad gezet.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel Marlieke, wat fijn om te horen, dat de reading aansluit en de healing prettig voor je voelt. Heel veel succes met je verdere proces.
Namastรฉ, in licht en liefde
Jacqueline
Nicole Witteveen heeft geschreven op juni 3, 2022 om 14:49
Dank je wel jacqueline voor je mooie bericht in de 4 weken healings sessie. Ik heb alleen nog maar het spraakbericht geluisterd en ik merk al dat er zoveel gebeurd in mijn lijf. Ben benieuwd hoe het na 4 weken is. Groetjes nicole
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Nicole,
Dankjewel voor je recensie. Wat ontzettend fijn, dat je al zoveel verandering opmerkt in je lijf. Ik wens jou heel veel succes en heel veel healing de komende 4 weken. In licht en liefde,
Namastรฉ
Jacqueline
Brigitte heeft geschreven op mei 18, 2022 om 20:39
Lieve Jacqueline,

Ik wil je oprecht bedanken voor de baarmoeder healing
Ik vond het erg bijzonder en pluk er echt de vruchten van!
Ik merk onwijs veel verlichting en meer zelfvertrouwen kracht en acceptatie.

Ik ga nu jouw blokkade healing aanschaffen en morgen de live healing met Adam en Hailee!
Ik vertrouw jouw healings en die geven mij kracht en een veilig gevoel!

Ik ben jou dankbaar
En super trots op jou!

Dankjewel ๐Ÿฆ‹โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Lieve Brigitte,
dankjewel voor je mooie recensie. Wat super fijn dat je zoveel baat hebt bij de collectieve afstandshealing voor de baarmoeder. Mooi dat er meer verlichting, healing acceptatie en zelfvertrouwen door is ontstaan.
De healing met Adam & Hailee is via een zoomsessie inderdaad.

Heel veel succes met de blokkade healing.

Wees dankbaar voor t spirit team wat via mij mag werken, ik ben maar een kanaal voor energie van hun <3

In licht en liefde
Jacquelineโค๐ŸŒˆโค
Sabien heeft geschreven op mei 10, 2022 om 20:27
Dank je wel lieve Jacqueline voor jou laatste 3 healing sessies die ik heb meegedaan, nadien telkens een wauw gevoel, zo van wat was dat, wat gebeurde er.voor het beluisteren van de opname voelde ik letterlijk pyn in borststreek,wat tydens de healing plots verdween. Ook rillingen en veel beweging in mijn buikstreek toen je zei we werken nu aan 2de en 3de chakra.ook vaak diep en intens geeuwen, loslaten.Ik voel mijn kracht toenemen. Ik heb ook de zoom sessie gevolgd met light language, heel positief ervaren! Ik heb achteraf telkens gevoel van vryheid, blyheid, verlossing, ontroering รฉn vooral dankbaarheid ! Zeker een aanrader voor wie zich geroepen voelt. Idd Jacqueline zal altyd antwoorden. Ik kan makkelijk de opname beluisteren via one drive.fyne avond
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel Sabien, voor je uitgebreide review. Heel tof om te horen dat ook lichamelijke klachten verminderd zijn tijdens en na de healing. Geeuwen is inderdaad een teken van loslaten op energetisch vlak dus super dat dit ook mocht gebeuren. Heel veel dank en fijn dat je erbij was. Ik wens je nog heel veel succes met je proces. Liefs Jacqueline <3
Claudia heeft geschreven op april 29, 2022 om 21:50
I have great results after light language healing session ๐Ÿฅฐ... my cervical vertebrae have totally recovered and my right shoulder blade partially too..from to medical errors I had twice surgery on my right shoulder..in 2018 then I was told that I could partially never use my right hand again..Well I just could not accept that false persuasion in my environment so I healing myself from more than 60% and at this moment I am at 90% in totally 30 min healing session. I am so grateful to my Higher Self ,To Tje Divinity and of course To โ€ฆAdam ,Hailee and Jacqueline โœจ๐Ÿ’Ÿโœจ
I cant wait for the next light language zoom healing session โœจ๐Ÿ™๐Ÿพโค๏ธโ€๐Ÿ”ฅโœจ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hi Claudia
Wow amazing what you experienced. Thank you so much for attending our light language session, nice to have you. So happy for you that you are feeling better now, physically. Love you to have in the next light language healing session. Love and light, Hailee, Adam & Jacquelineโค๐ŸŒˆโค
lucia heeft geschreven op april 25, 2022 om 19:29
Light language healing zoomsession met Hailee & Adam โ€“ 21 april


Dank zij de verschillende healing ben ik veel rustiger geworden en ga ik meer om meer mijn eigen weg, wat een ander denk , trek ik mij niet aan.
Deze healing was zachte, warme liefdevolle energie. Je voelde zo de warmte weer in je hartje stromen ๐Ÿ’”. Het is zo goed dat de zoom sessie wordt opgenomen.
Zo kan je het nog later eens beleven en elke keer haal je weer iets uit, dat je die dag niet hebt opgemerkt. Je kan het herhalen zoveel je wilt.
Jacqueline, Hailee en Adam, jullie doen uitstekend werk en nogmaals jullie houden ook rekening met iemand zijn gevoelens ๐ŸŒˆ๐Ÿ‘. Iedereen gaat zo ver dat hij zelf wilt of kan. Tot nog eens in de toekomst voor de volgende healing ( nu even alles op zijn plooien laten komen , niet lopen voor je kan stappen๐Ÿ˜… )
Namastรฉ
lucia๐Ÿ˜„๐ŸŒˆ

Thanks to the different healings I have become much calmer and I go more in my own way, I don't care what others think.
This healing was soft, warm loving energy. You felt the warmth flowing into your heart again ๐Ÿ’”. It's so good that the zoom session is being recorded.
This way you can experience it again later and every time you get something out of it that you did not notice that day. You can repeat it as much as you want.
Jacqueline, Hailee and Adam you are doing an excellent job and again you are also considerate of someone's feelings . Everyone goes as far as they want or can. See you again in the future for the next healing (now let everything settle down, don't walk before you can walk ๐Ÿ˜…)
Namaste
lucia๐Ÿ˜„๐ŸŒˆ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Lucia wat een mooi bericht dat je je nu veel beter voelt na deze healing. Heel goed om te lezen. Dankjewel voor je mooie recensie.
Namens Hailee, Adam & Jacqueline

Hi Lucia, so nice to hear that you are feeling much more at ease now after the healing session. So good to read your review. Thank you very much for your kind words.
Kind regards,
Namastรฉ Hailee, Adam & Jacqueline
Shanta heeft geschreven op april 5, 2022 om 22:08
Dear Jacqueline, Adam and Hailee, thanks for the light language healing. It was a special experience for me. The setting was pleasant and felt safe to open up to myself. During the session i felt pain on my left side, my neck, jaw, ear and shoulders. It felt heavy and seemed like someone was pulling me from behind. It turned out to be a blockage. I immidiately received a one on one healing from Adam. The pain was gone and i immediate felt relief. As if my heart had been touched, i felt love. After a few days i felt the kundalini flowing at the bottom of my spine. I am so happy and grateful for this healing. This allows me to grow further in my awakening. Thank you all so much. Lots of love๐Ÿ™๐Ÿฆ‹๐ŸŒˆ๐Ÿ’œ๐Ÿ’Ž๐ŸŒŸ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dear Shanta,

Thank you so much for that beautiful testimonial. So glad you had such a great experience and that your physical pain was gone. The opening of the kundalini energy is beautiful to hear. I'm happy for you. Wishing you a lot of growth in your awakening.

Namastรฉ
Hailee, Adam & Jacqueline๐ŸŒˆโค
Joke heeft geschreven op april 4, 2022 om 19:04
Hallo, Jacqueline, Hailee en Adam,

Ik ben nog steeds onder de indruk van de lightlanguage healing afgelopen 31 maart. Ik heb al eens een quantum healing gehad vlak na het overlijden van mijn man ruim 6 jaar geleden. Zaterdag en zondag heb ik diverse malen gehuild, healing zoals Adam het noemde en ik laat emoties toe. Dit is wie ik ben, niet meer, maar ook niet minder. Wat een verandering de energie in beeld gebracht via het computerprogramma van Haillee.
Dat Jacqueline ook nog mijn moeder doorkreeg was verbazingwekkend. Ik heb maar een klein gedeelte vertelt van wat er allemaal heeft afgespeeld tussen haar en mij. Ik had in het verleden haar al vergeven, maar nu heel intens. Het is goed zo, als zij maar rust heeft, want ze had een heel goed hart maar weinig steun om haar heen.
In een woord was dit een van de belangrijkste healings die ik ooit heb mogen ervaren.
Het is zeker niet de laatste.

Jacqueline, Hailee and Adam thank you so much for the healing. It was amazing. It has given me peace, accepting who I am, relieve, confidence. Besides I can accept help, kind words instead of neglecting it. I am worth it to be treaded with love.
Again thank you all so much. It won't be the last time I joined this meeting, healing.

Until next time.

With love,

Joke
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Joke

Dankjewel voor je antwoord. Wat was dat mooi voor jou in de healing om zoveel info te mogen krijgen en zoveel healing. Super om te horen dat jou dit zo goed gedaan heeft. โค๐ŸŒˆ

Hai Joke,
Thank you so much for your response. The healing did you well and so much information about / from your deceased mother. Im glad to hear it worked out well for you to forgive her fully.

Namastรฉ
from Hailee, Adam & Jacqueline๐ŸŒˆโค๐ŸŒˆ
lucia heeft geschreven op april 2, 2022 om 18:35
Hallo Jacqueline , Hailee & Adam, jullie light language healing was prachtig en jullie houden alles heel discreet en hou rekening met iedereen zijn gevoelens.
Als er iets aan bod komt ,vragen jullie de toestemming aan de groep of iedereen hem er goed bij voelt voor dit te bewerken ( dikke pluim hiervoor)
Ik versta een klein beetje Engels en alles werd duidelijk gemaakt met de vertaling, was prachtig.
Is echt een aanrader voor mensen dat hiervoor openstaan. Alles komt aan bod wat de groep dat dat moment nodig heeft. De energie was hevig en krachtig, zelfs zo krachtig dat ons Jacqueline
vergat het Engels te vertalen en dat ze het Engels vertaalde naar Engels, hahaha, was echt grappig ๐Ÿ˜„. Adam ik weet niet wat je taal van de healing heeft gezegd, maar van mijn 10 katten kreeg ik er 3
niet meer van mijn laptop, en als het was verlopen moesten al mijn 10 katten knuffels hebben, niet te doen. Dus hebben mijn dieren ook van jullie healing genoten.
Doe zo verder, iedere healing is anders en voelt ook anders aan, maar is logisch. Ik raad het iedereen aan dat verder wilt groeien of mensen dat even van hun padje zijn.
Wat mij betreft tot binnenkort en zie er naar uit van verder te groeien en mijn padje terug te vinden.
Na de derde healing bij jou Jacqueline voel ik mij al een heel stuk beter en ben ik terug op mijn weg, mijn zieltje voelt zich gelukkig. Ik zie er naar uit van verder te groeien.
Namastรฉ
lucia ๐Ÿ‘๐Ÿ’”๐ŸŒˆ


Hi Jacqueline, Hailee & Adam, your light language healing was beautiful and you keep everything very discreet and take everyone's feelings into account.
If something is discussed, you ask permission from the group if everyone feels good to edit this (kudos to you for this) I understand a little bit of English and everything was made clear with the translation, it was beautiful.
It is really recommended for people who are open to this. Everything is discussed that the group needs at that moment. The energy was fierce and powerful, so much so that our Jacqueline forgot to translate English and she translated English to English, hahaha, was really funny ๐Ÿ˜„. Adam I don't know what your healing language has said, but out of my 10 cats I couldn't get 3 more from my laptop, and when it expired all my 10 cats would have to have hugs, don't do it. So my animals have also enjoyed your healing.
Keep it up, every healing is different and feels different, but makes sense. I recommend it to everyone who wants to grow further or to people who are off their path for a while.
As far as I'm concerned, see you soon and look forward to growing further and finding my path again.
After the third healing with you Jacqueline I already feel a lot better and I am back on my way, my soul feels happy. I look forward to growing further.
Namaste
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hi Lucia wow wat geweldig wat je hebt ervaren en ook van je katten, haha ja dieren zijn heel gevoelig daarvoor. Top dat je je nu al een stuk beter voelt en stappen kunt zetten in je proces. Mooi om te lezen.
Wie weet zien we je terug bij een volgende healing <3

Hi Lucia wow that's is incredible that you had that experience with our healing, i love it. That is what is meant to be. Glad to hear that you're feeling better and can make a huge progress with your transmutation proces.

Namastรฉ and lots of love from
Hailee, Adam & myself
Gerry heeft geschreven op april 2, 2022 om 14:40
Jacqueline jullie lightlanguage healing van 31 maart j.l. was super. Ik voel me zoveel lichter en blijer. Er zijn zoveel klachten weg . Dat is zo bijzonder. Mijn kies/tandpijn voel ik niet meer, ik voel me zoveel lichter in het leven staan. , Daar wordt ik zo enorm blij en vrolijk van.. Dit heb ik jaren lang niet zo gevoeld. Ik loop ook lichter. Ik wil jullie alle drie enorm bedanken in 1 woord jullie zijn fantastisch. Lieve groetjes Gerry van der Kruijs[. โคโคโค. P.S. Klein vraagje: Ik word ooit โ€˜s morgens wakker met flinke pijn in mijn nek, kan dat te maken hebben dat er iets gebeurd is in mijn slaap, want ik kan me bijna nooit iets herinneren van mijn slaap. โค๏ธ๐Ÿ™โค๏ธ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜‡๐Ÿ€๐Ÿ‘

Jacqueline your lightlanguage healing of March 31. was great. I feel so much lighter and happier. There are so many complaints gone. That's so special. I no longer feel my tooth / toothache, I feel so much lighter in life. , That makes me so very happy and cheerful.. I haven't felt this way for years. I also walk lighter. I want to say a huge thank you to all three of you in one word you are fantastic. Kind regards Gerry van der Kruijs[. . P.S. Small question: I sometimes wake up in the morning with a severe pain in my neck, could it be something that happened in my sleep, because I can hardly remember anything about my sleep
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel Gerry, wat geweldig dat je zoveel positieve energie hebt gevoeld en zoveel mocht en loslaten door de lightlanguage healing met Hailee en Adam. Dat is waar we t voor doen, zo fijn om te lezen dat t zo goed met je gaat nu <3
Wat ik daarbij voel, is dat in je slaap iets verwerkt is en er energie is verwijderd die niet meer diende, dat heeft ook met de healing t maken. In je slaap ben je makkelijker benaderbaar voor t universum omdat dan je bewustzijn is uitgeschakeld en wordt er aan je gewerkt. <3
Shanta heeft geschreven op maart 31, 2022 om 17:49
Ik heb hele fijne ervaringen met Jacqueline en verheug mij altijd op de healing of reading. Ik heb daar heel veel steun aan en ben in mijn proces enorm gegroeid sinds ik Jacqueline volg. Ook erg fijn dat je praktische tips krijgt. Die zijn heel goed toepasbaar en je merkt gelijk verschil. Geen zweverig gedoe, lekker nuchter, helder en duidelijk. Als je haar een berichtje stuurt omdat je vragen hebt dan krijg je altijd antwoord. Dank je wel voor al je hulp Jacqueline. Ik verheug me op de healing van vanavond. Groetjes ๐Ÿ’œ๐ŸŒˆ๐Ÿฆ‹
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Shanta,
Dankjewel voor je berichtje. Wat fijn dat je zoveel hulp hebt van de readingen en healingen. Inmiddels is de healing van Adam & Hailee afgelopen en die was ook zeer krachtig en daar komt beslist een herhaling van. Hopelijk heb je daar ook de hulp en energie/liefde gevoeld en is er van alles getransmuteerd voor je.
Heel veel liefs en succes
Jacqueline
Gerry heeft geschreven op maart 30, 2022 om 11:17
Ik heb op 23 maart 2022 j.l. een Light language healing - Zoomsession
gehad .Ik vond het een geweldige krachtige healing. Wat ik trouwens ook vind bij alle healingen van Jacqueline. Maar deze vond ik heel bijzonder. Ik kreeg er wel heftige reacties op, zoals bijv. heftige kiespijn/wangpijn, mijn hele rechterkant van mijn gezicht deed zeer. Ik heb het gevoel dat er veel ouwe meuk zoals Jacqueline dat zelf zegt weg is gegaan met deze healing. Ook de ascensieklachten waren een paar dagen heftiger. Maar ik voel me lichter Op 31 maart a.s geeft ze nog zo,n zelfde soort healing maar dan met 2 healers erbij. Wat zal die krachtig worden. Ik kijk er zeer naar uit. Dank je wel Jacqueline Het was een super healing. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜[/b]
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Gerry,
Dankjewel voor je recensie. Wat fijn dat je de light language healing zo positief ervaren hebt. Super dat je je nu beter voelt na al die ascensie klachten en alles wat je mocht loslaten. Heel erg veel succes met je proces en ik zie je morgen in de zoomsessie met mijn collega's uit Canada en USA. Dat zal zeker krachtig worden <3
Lieve groet
Jacqueline
lucia heeft geschreven op maart 25, 2022 om 13:48
ik heb bij Jacqueline een telefonische healing en Light language healing - Zoomsession 23 maart 2022 gedaan .Ik weet hoe het werk, maar ben even van mijn levenspad geraakt. Door haar hulp kan ik terug op mijn levenspadje geraken, draait niet rond het potje en dat heb ik graag. De healing zoom is online en dit was de eerste keer dat ik dit deed langs de zoom. De energie is hetzelfde als ter plaatsen. Ik heb de energie gevoeld tot 24 u ( gewoon weg zalig ), maar in de ochtend om 4 u als ik op stond, had ik een kater van een hele week, dat is lossen en healen. Ik voelde mij heel de dag ziek, hoofdpijn en zo moe en maar geeuwen achter mijn pc,, maar nu 2 de dag zit ik vol nieuw energie en levensdoelen, dus ik geraak terug op mijn levenspad. Door haar kan ik stuk per stuk mijn rugzakje terug leeg maken. Met de chat kreeg iedereen op iedere vraag een liefdevol antwoord dat hij of zij nodig had, niets was teveel. De groep was klein en was heel aangenaam. Ik ben echt tevreden met haar healingen en goede raad, daarom heb ik mij ook ingeschreven voor de volgende Light language healing zoomsession 31 maart 2022 met Hailee & Adam ..Jacqueline doe zo verder en hou de groep klein, je bent echt een schatje, ik waardeer je geduld, oprechtheid, je liefdevolle hulp. Ik wens je veel succes toe met je healingen en je eigen levenspad๐Ÿ˜„๐ŸŒˆ
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Lucia,

Wow wat een mooi bericht en zo fijn dat je dit als positief ervaren hebt en je nu verder kunt op je levenspad. Ook heel prettig dat je de light language healing als positief ervaren hebt en ik denk dat je versteld zult staan wat er de 31e gaat gebeuren, dat wordt magisch met die 2 mensen.
In de toekomst ga ik vaker dit soort sessies doen en dan inderdaad, de groep zal klein blijven zodat ieder toch nog wat persoonlijke aandacht kan krijgen indien dat nodig of gewenst is.
Ik wens jou heel veel liefde, geluk en voorspoed op je pad lieve Lucia. En tot snel bij de sessie van de 31e, ik verheug me er al op.
Namastรฉ
Jacqueline
Ellen Verwiel heeft geschreven op maart 24, 2022 om 14:03
Dankjewel voor je bericht, jammer dat ik er niet bij was, zal kijken of het aan mijn computer ligt.
Helaas kon mijn computer of telefoon gisterenavond de Lichthealing niet ontvangen.
Maar kan niet wachten tot hij wordt geplaatst โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜˜
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Ellen,
Oh wat jammer dat je er niet bij was. Iedereen die deelgenomen heeft, ontvangt z.s.m. een opname van de sessie zodat jullie deze nogmaals kunnen bekijken.
Namastรฉ
Jacqueline
Medium Jacqueline/ Angel Shaman Power