Menu Sluiten

Gastenboek

Gastenboek medium JacquelineGastenboek medium Jacqueline met reviews en ervaringen van klanten die met tevredenheid gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.92.91.54 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
101 berichten.
Horia Falchou schreef op april 27, 2024 om 21:34
Ik voelde ook rust in mijn hoofd en lichaam en had precies het gevoel of je energie geeft via je handen dat je erover wreef. Ik heb de woensdag via zoom met jou van chaos tot volledig rust gekomen en geniet van de energie en op het moment slaap ik veel en intens. 🙏💋❤️
Bedankt voor je Healing en gave dat je hebt. Het is puur en stroomt vloeiend zonder enge ervaring bij je. Je bent enorm krachtig en toch ben je rust zelve. 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel voor je mooie review en fijn dat je de rust zo hebt ervaren, tijdens de healing en nog erna. <3 Heel veel succes met jouw proces om jeZelf weer met kracht neer te zetten.
Namasté
❤🌈
Lucia schreef op januari 10, 2024 om 19:57
Hi Jacqueline, sinds de behandeling in december is er enorm veel verschoven! De verbinding met mijn oma is sindsdien sterk en voel haar begeleiding. Ze stond dus al langer klaar om toestemming te krijgen me te gaan helpen. Jij maakte het koord energetisch helemaal los waarvoor mijn dank. Ook de inzichten rondom vals licht rondom de persoon die mij toentertijd erin begeleidde werden meer en meer zichtbaar. En dat maakt dat ik er elke dag hard aan werk mijn kanaal ook schoon te houden en zo zuiver mogelijk te voelen en vertrouwenop mijn intuitie. En als klap op de vuurpijl: de derde persoon in mijn vorige relatie. En mijn stuk erin uit vorige levens, de heling op vernedering en afwijzing, buitensluiting. De dame die daarin ook tot enkele levens naar voren kwam.....ik ontving zondag een email van haar!! Met een aparte wending. Ze had graag mijn kant van het verhaal gehoord. Doet zich voor als het meisje waaraan ik alles kan vertellen. Ze staat open voor een gesprek. Enfin: ik voel hier niets voor en dat gaat ook niet gebeuren. Maar wat ik wel zie is dat ik er volledig van losgenaakt ben. En daarvoor ben ik ook jou dankbaar door me erbij te ondersteunen. De cirkel lijkt rond. Ik voel veel rust momenteel en ben zelfs een beetje aant daten:-). Wilde het je graag vertellen.

Mooie dag lieve stoere Jacqueline ❤️
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Lucia,

Oh wat super om te lezen, dat alles zo geweldig stroomt. Heel fijn dat je voelt dat er nu een afronding heeft plaatsgevonden, waardoor je verder kunt met alles wat je wenst en wilt doen.
Lieve groetjes,
Jacqueline <3
Monique Hougardy schreef op september 13, 2023 om 16:51
[lieve Jacqueline, wat een super helpende YouTube Reading, ik ga vol vertrouwen aan de oefeningen wat ik hierbij gekregen heb aan de slag. Lieve dank, ik raad dit iedereen aan🙏❤️😇😘. Lieve groet monique
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Monique,
dankjewel voor je mooie review. Wat fijn dat je de YouTube reading zo passend hebt ervaren. Heel veel succes met de oefeningen.
Warme groet Jacqueline🌈
Riny schreef op juni 18, 2023 om 16:58
Heel mooie reading van Jaqueline gehad m.b.t. de liefde van mijn leven. Zo positief. Wat zij me vertelde klopt met mijn eigen gevoel, maar dat kon ik toto dusver niet toetsen. Ik heb hem vorige week weer een keertje ontmoet en dat was zo liefdevol en veelbelovend. Hij zit duidelijk in zijn eigen proces en dat vind ik heel fijn. Vooral omdat ik besef dat ook hij met sprongen vooruitgaat. Wel zijn we door het universum weer voor een tijdje uit elkaar gezet, maar dat aanvaard ik met liefde. Bovendien zijn er ook nog stukken die ik bij mijzelf mag aankijken. Jacqueline enorm bedankt voor de inzichten die ik door jou heb mogen ontvangen.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel Riny voor deze mooie recensie en wat fijn dat jullie elkaar weer hebben ontmoet. Ja soms moet het even uit elkaar om beiden nog iets te helen zodat je klaar bent voor de union. Heel veel succes met jouw stukje. Warme groet Jacqueline
Manon schreef op juni 1, 2023 om 21:00
Ik heb drie healingsessies incl. een zoomsessie bij Jacqueline geboekt. Ik voelde na de healingsessies dat ik nog dieper mocht gaan. Vandaar dat ik een zoom sessie had in plaats van een telefonisch consult. WAT een reis. Fantastische openbaringen, vortexen gesloten, koorden doorgeknipt, overtuigingen elimineren en familiekarma doorbroken. Kortom volledig in mijn kracht staan, zielenkracht. Prachtige mooie lessen. Ik ga er vol voor, vol voor het innerlijk werk dat overigens alleen ik kan doen. Het besef dat ik altijd een keuze heb. Kies ik voor liefde? Of stap ik in de angst?. Vanuit die keuze om in liefde te blijven manifesteren zich allerlei mooie dingen. Vanavond sprak ik uit: er staat mij niets in de weg om in volle kracht vooruit te gaan GO. Lets Go. Niets en niemand sta ik meer toe mij naar beneden te halen. Het gewonde zielige vogeltje is getransformeerd is een prachtige lotus bloem volop in bloei. Die ook meer vanuit rust en neutraliteit naar gebeurtenissen kan kijken. Step by step. Betreft de tweelingzielenreis sluit hier mooi op aan. Mijn twin en ik zitten nu in seperatie. Ik ben dankbaar. Dank dank dank Jacqueline en lichtteam voor de sessies. 🌈💌
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Lieve Manon,
Wow wat een prachtige review en wat stroomt je reis naar jezelf inderdaad krachtig en mooi, daar ben ik zo blij mee om daar getuige van te mogen zijn. Ik voel, zie en ervaar een grote groei bij jou en dat allemaal omdat je er volledig open en neutraal in staat wat er mag gebeuren en zie daar..... het stroomt als n tierelier!

Super dankjewel voor jouw ZIJN!

Namasté
Jacqueline
Anoniem schreef op juni 1, 2023 om 17:20
LIeve Jacqueline,
Ook ik was al een tijdje je readingen aan het volgen en kon er me helemaal in vinden. Ze waren voor mij een houvast om door te gaan. Ik ben zo blij dat ik de healingsessie voor de tweelingzielen heb meegedaan, want ik voel me sinds de eerste sessie een heeeeel pak rustiger. Heb ook veel meer vertrouwen gekregen en ga ook voor mezelf meer in overgave.Zoals je steeds zegt heb eerst jezelf lief en dat doe ik nu, ik zet mezelf op de eerste plaats. Dit gaat vanzelf nu. Ik kijk echt uit naar de volgende sessies van aankomend week-end want ik wil vooral volledig met mezelf in balans zijn, en als de rest volgt het weze welkom. Bedankt aan jou en je gidsen om ons te begeleiden op ons pad.🌈
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag lief mens,
Dankjewel voor je review en wat ontzettend fijn dat je nu meer rust ervaart en jezelf nu meer op no 1 kunt zetten. Super.
Namasté en tot ziens morgen in de zoomsessies
Diana schreef op mei 31, 2023 om 19:01
Jacqueline kwam als suggestie in mijn YouTube lijst. En ik ben toen haar video´s gaan kijken. Ik voelde meteen een klik, om verschillende redenen. Ik heb toen besloten om mijzelf voor mijn verjaardag de 3 weekse Tweelingzielen healingsessies met aansluiten een 30 minuten telefonisch consult cadeau te geven en o, wat was dat mooi.

Ik heb veel emoties gehad, die ik heb toe gelaten, met als klap op de vuurpijl, dat ik op een zondag avond ging slapen, en mijn licht uit deed. Dat is normaal zou je zeggen, maar toen ineens kwam er vanuit het niets in mijn gedachten een liedje uit de jaren 80 in mijn hoofd van Belinda Carlisle - Leave a light on. Ik heb het liedje genoteerd en ik ben toen gaan slapen. De volgende ochtend heb ik het liedje opgezocht op YouTube en geluisterd, de tekst raakte mij, en ik wist precies waar het over ging.
Ik woon in Spanje en ik luister eigenlijk alleen maar Spaanse muziek. Dat dit liedje zo specifiek werd aangegeven is voor mij een teken.... Ik wist dat mijn tweelingziel mij via dit liedje een boodschap bracht. Vertrouwen houden!

Dankzij de healing sessies ben ik rustiger geworden, heb ik meer inzichten gekregen en kan ik mijn confrontaties met mijn tweelingziel beter aan. Ik merk dat ik enorm gegroeid ben in verschillende dingen in mijn leven. Ik focus me meer op mezelf en heb vertrouwen, vertrouwen dat alles uiteindelijk goed gaat komen.

Mijn telefonisch consult was voor mij een bevestiging van wat mijn Reiki Master mij al een aantal keren verteld had, en ook wat ik zelf al had aangevoeld.

Ook als je niet in een tweelingzielen proces zit zijn de healing sessies enorm waardevol, ze helpen je om verder te komen in je leven en het maakt niet uit met wat voor situatie.

Ik ben Jacqueline en haar healing sessies enorm dankbaar! Gracias, Gracias, Gracias!!!
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
¡Hola! Diana,

Oh wat een mooie ervaringen heb jij gehad tijdens en ook na de sessies. Dankbaar dat je je zo goed mag voelen en gegroeid bent in jouw proces en vooral het vertrouwen weer hebt gevonden.
Prachtig, ook de boodschap via het liedje.

Ik wens jou heel veel wijsheid, groei en kracht in de verbinding met jezelf, de balans in jezelf en dat je je vertrouwen nog meer mag vergroten zowel in jezelf alsook in jouw tweelingziel verbinding.

De nada! Namasté

Jacqueline
Shirley schreef op mei 25, 2023 om 19:33
Lieve Jacqueline,

Ik heb de afgelopen 3 weken de tweelingziel healing sessies mogen ondergaan met een afsluitend telefoon consult. Ik heb bewust even gewacht met een bericht in jouw gastenboek omdat ik nog aan het nagenieten was van de mooie inzichten en kracht die ik heb mogen ontvangen door jouw unieke gave, jouw gidsen, de engelen en lichtwerkers en mijn eigen gidsen. Ik wil jou en je gidsen nogmaals heel erg bedanken voor de innerlijke kracht die ik momenteel ervaar. Wat betreft het tweelingzielen proces is er ook veel gebeurd alles lijkt in een sneltrein te gaan. Het is werkelijk fantastisch en bijzonder. Bewuste en onbewuste patronen heb ik mogen doorbreken. Ik heb ook veel inzichten mogen ontvangen van het universum via liedjes, dubbele getallen van de engelen. Al met al raad ik het iedereen aan om jezelf dit cadeautje te gunnen. Ik weet dat alles met devine timing zal komen en zal in mijn kracht blijven staan. Je bent een prachtig mens, nogmaals bedankt voor alles 💕💫
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Lieve Shirley, wat een prachtige review. Ik ben heel blij dat je je zo goed voelt en heel veel inzichten hebt gekregen waardoor je je (on)bewust blokkades mocht zien en loslaten/healen. Geweldig dat alles nu in een sneltreinvaart gaat ook met je tweelingzielproces. Mooie samenwerking met jouw gidsen, jij en mijn gidsen / engelen. Prachtig resultaat dat je je nu geaard en krachtig voelt. Heel veel liefs en namasté lief mens. Jacqueline
M. schreef op mei 18, 2023 om 12:15
Lieve Jacqueline💎

De laatste tijd laat ik mij heel erg mee stromen met het leven. Zo ging het nu ook weer! En terwijl ik iets heel anders zocht kwam ik jou tegen.Ook ik zit in het tweelingzielen proces en het filmpje dat ik tegen kwam ging ook nog eens over mijn sterrenbeeld.Deze moest ik gewoon kijken en het leek voor mij gemaakt! Precies waar we in zitten en hoe ik denk.ik vroeg om inzichten en heb lang moeten wachten maar jij gaf er mij! Het is ook een bevestiging voor mij dat mijn gevoel klopt.Ik ben je gaan volgen en zag dat je ook nog woont in de plaats waar ik en mijn tweelingziel zijn geboren.In toeval geloof ik al lang niet meer! Je bent met een reden op mijn pad gekomen en daar ben ik heel dankbaar voor.Ik volg jou en heb een heel fijn gevoel bij jou.🌈💖💫
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag lief mens,
Dankjewel voor je mooie review en wat grappig dat we uit dezelfde stad komen. Fijn dat je baat hebt bij de readingen, dat is het doel van deze readingen. Fijn dat je inzichten hebt mogen ontvangen hierdoor.
Heel veel succes met jouw tweelingzielenreis.
Namasté
Jacqueline
Anoesjka Kalidien schreef op mei 17, 2023 om 11:48
Lieve Jacqueline,

Ik heb bij jou de afgelopen 3 weken online healingsessies mogen volgen, en wat een fijn proces was dat. Jouw hele benadering, warm en liefdevol, maar ook de persoonlijke touch heb ik als heel prettig ervaren. Ook heel fijn dat we na de sessies nog ruimte hadden om onze persoonlijke ervaringen uit te wisselen, ik voelde me gehoord en gezien. Inhoudelijk de sessies intens beleefd, ik voelde van alles, en ik heb ook het gevoel dat mijn innerlijke divine feminine weer in haar kracht is gekomen. Het resultaat liegt er niet om, ik voel me beter in mijn vel en straal meer zelfvertrouwen uit. Vanuit mijn hart dank ik jou en jouw gidsen/helpers. Ik heb weer 'ruimte' om verder te gaan ❤

Heel veel liefs Anoesjka
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Anoesjka,
Dankjewel voor je mooie review en je openhartigheid tijdens de sessies. Met liefde mogen doen en ik ben heel blij dat je weer je ruimte in mag en kan nemen nu. Lieve groetjes Jacqueline
Cvetka Sangers schreef op april 4, 2023 om 21:12
Lieve Jacqueline,
Twee dagen geleden heb ik jou kaarten Reading mogen ontvangen waarvoor mijne oprechte dankbaarheid. Alles tot in elk detail heb kunnen plaatsen in mijn leven en die van mijn twin.
En jij gaf zulke mooie, duidelijke boodschappen waardoor ik weer positief verder kan in het proces.
Ik ga Jacqueline zeker aanbevelen bij mijn vriendinnen. Nogmaals dank aan jou en je spirits
Harte groet
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag lieve Cvetka,

Dankjewel voor je mooie review en wat fijn, dat alles heel duidelijk was en treffend qua proces waar jullie in zitten.
Alvast dank voor de aanbeveling 🙂
Namasté
Jacqueline
Netty den Heijer schreef op september 2, 2022 om 14:33
Lieve Jacqueline; dank je wel voor de mooie reading! Toen je aan het spreken was; vloeiden de tranen over mijn wangen; zo herkenbaar was het! Ik geef soms bewust, maar soms ook onbewust mijn energie weg omdat ik dan denk dat ik diegene help of geholpen heb. Raar eigenlijk, want ik ben vaak zo moe, en nu weet ik waardoor dat komt. Ik ben meer bezorgd om een ander dan om mezelf! Verder, het verdriet en pijn..tja er is vroeger een hoop gebeurd. Daarnaast heb ik helaas ook te maken met ouders die narcistische trekken hebben en daardoor niet vaak gezien en gehoord werd (word). Dat doet pijn, heel veel pijn..ik moet daar echter wel mee om zien te gaan. Daarom vond ik de reading zo fijn..kreeg inzichten en handvatten van jou waar ik zeker wat mee ga doen! Dank je wel voor zover lief mens!
Ps ik zou morgen graag mee willen doen aan de healing!
Liefs Netty 💛🙏😇💐
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Netty,
Wat mooi, dat je zoveel herkenning/erkenning ervaren hebt bij het beluisteren van de YouTube reading. Zo zie je maar weer dat er toch al veel los mag komen, ook tijdens het luisteren, heel fijn om te lezen. Dankjewel voor je mooie recensie en ik hoop, dat je nu nog meer naar je hart mag luisteren en jezelf op no. 1 zetten waardoor je dadelijk genoeg energie hebt, zodat je anderen kunt helpen zonder je eigen energie weg te geven. Heel veel liefs en ik zie je graag in de reading van morgen.
Groetjes
Jacqueline
Anoniem schreef op augustus 27, 2022 om 10:40
Lieve Jacqueline, vandaag mee gedaan aan de tweeling zielen healing. Deze sessie heeft mij geholpen mijn woede, angst en verdriet lost te laten. Ik wist niet dat er nog zoveel woede zat….Gisterenavond tijdens het eten werd ik zomaar enorm verdrietig omdat ik mijn man miste. Nu begrijp ik waarom dit gisterenavond gebeurde. Ik heb het gevoel dat ik deze emoties nu echt mag opruimen en loslaten waardoor ik verder kan. Afgelopen week was ik heel erg moe. Na deze healing voel ik me anders moe alsof ik moe ben van het opruimen van de emoties waardoor er een “ voldaan moe” gevoel is gekomen. Dank je wel voor deze mooie healing! Je bent een mooi mens🙃
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel lief mens voor je mooie bericht. Wat ontzettend fijn dat je de healing zo positief ervaren hebt en hierdoor heel veel hebt mogen loslaten waardoor je verder kunt met datgene wat je van plan bent. Heel veel succes hiermee. Lieve groetjes aan een ander lief mens 🙂
Annette schreef op augustus 24, 2022 om 20:58
Beste Jacqueline,

ontzettend bedankt voor je hulp. In ons telefoongesprek wist je snel tot de kern van mijn vraag te komen. Ik was verrast door snelheid en accuraatheid. Niet alleen wist je meteen te doorzien waar het bij mij stagneerde, je kwam ook direct met oplossingen. Wow!
Na ons telefoongesprek kwam er direct energie vrij en kon ik aan de slag met de richting die je me gegeven hebt. Recht-door-zee en zonder omwinden heb je me snel geholpen. Dankjewel!
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel Annette voor je mooie recensie. Prachtig dat je die energie nu voelt stromen en dat je aan de slag kunt/kon met de richting die jouw intuïtie je aangeeft. Fijn dat je nu weet waar de stagnatie zat en dat we deze tijdens het consult konden oplossen.
Heel graag gedaan!
Namasté
Jacqueline
Sandra schreef op augustus 1, 2022 om 23:02
Beste Jacqueline,

Sinds vorig jaar augustus volg ik je op YouTube en heb ik daarna ook een telefonisch consult gehad afgelopen januari. Ik heb ook meegedaan met meerdere afstandshealingen van je webshop.

Wat een mooi, zuiver kracht bezit je! Elke Reading of healing kwam op de juiste moment op mijn pad om me te helpen in deze mooie, maar soms ook pittige, reis naar mijn spirituele bewustzijn. Het feit dat je heel straight overkomt en zegt waar het op staat, zorgt ervoor dat het ook echt binnen komt
Iedere kaartlegging raakte weer de gevoelige snaar, waardoor ik het gevoel had dat ik op de goede weg zat.

Ik heb ook mee gedaan met de twee angelhealingen de afgelopen weken en zal ook weer met de derde mee doen deze week.

Ondanks dat we in een groep zaten, nam je de tijd om iedereen individueel te helpen en te begeleiden. Aan het begin en aan het einde trok je voor ieder een kaart, wat ervoor zorgde dat de healing persoonlijk aanvoelde. De kaartleggingen zorgde ervoor dat ik wist waar ik me op kon focussen tijdens en na de healing. Heel fijn!

De angelhealingen hebben me geholpen in te zien wat ik nog mag loslaten voor de 8-8 portaal en kom ik bij de diepere laag van onverwerkte emoties. Hier loop ik al een tijdje tegenaan en dankzij je healingen, lukt het steeds beter!

Dank je wel!
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Sandra,

Oh dankjewel voor je mooie recensie. Wat fijn dat de persoonlijke consulten zo treffend voor je aanvoelen en dat je spirituele reis daardoor versneld en duidelijk vooruit gaat.

Heel mooi ook om te lezen, dat je de Angel Healingen die ik sinds kort geef, zo persoonlijk vindt door de kaarten die ik leg voor iedereen apart. Ik vind het zelf ook heel erg fijn om te doen, merk ik. Belangrijk vind ik inderdaad dat stukje persoonlijke aandacht daarbij. Ieder mag en kan zichzelf zijn en het blijft binnen de groep. Ook altijd weer bijzonder dat toch de mensen met dezelfde lessen/groeimomenten bij elkaar in de groep zitten. Hoe mooi het universum dat regelt.
Dankjewel voor je deelname, was heel fijn om je erbij te hebben en ik zie je woensdag a.s. 10 augustus in de angel healing.
Fijn weekend en nogmaals dank voor je bericht. Vooral ook voor dat bericht wat je na de healing gestuurd had.
Namasté
Jacqueline
Marlieke schreef op juli 22, 2022 om 08:42
Lieve Jacqueline, Ik volg je inmiddels 1.5 jaar via YouTube en heb het afgelopen half jaar 2 kaartleggingen en verschillende groepshealingen bij je gedaan. Wat zit ik in een mooie transformatie. Jouw gidsen brengen mij terug op mijn pad, halen mij uit mijn onrust en laten mij voelen wat ik wil.

Gisteren heb ik meegedaan met de solar plexus groepshealing. Tijdens de healing gaf je aan dat 1 iemand zich niet over wilde geven aan haar hogere zelf, dat was ik. Ik was boos omdat mijn internet haperde, waardoor ik jou soms niet goed kon verstaan. Maar nadat jij je gidsen hun werk had laten doen op mijn boosheid, kon ik mij overgeven en deed mijn internet het weer.

Wat een enorm krachtige energie heb je neergezet! Tijdens de healing voelde ik de grijze energie uit mijn solarplexus wegstromen. Ik had een paar keer oorsuizen door alle energetische shifts die daar plaatsvonden. Na de healing heb ik bijna de hele middag geslapen en vannacht ook goed geslapen. Vanmorgen werd ik wakker met 4 chakra's die aan het draaien zijn. Ik voel verlichting en opluchting.

Daarnaast wil ik nog aangeven dat ik het fijn vond dat je de healing persoonlijk maakte met de persoonlijke kaartleggingen in het begin. Hierdoor wist ik tijdens de healing waar ik mij op mocht concentreren en weet ik nu na de healing wat mijn aandachtspunten zijn. Ook deze kaartleggen was voor mij een schot in de roos.

Ik zie uit naar de volgende healing! Dankjewel Jacqueline!
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Marlieke,
Dankjewel voor je mooie recensie. Heel erg fijn om te lezen, dat je zoveel baat had bij de Angel Healing van gister en dat de kaarten passend voelden. Ik ben blij, dat de boosheid verdween toen de gidsen met je aan de slag gingen om dit op te lossen ter plekke en je daardoor kon connecten met jezelf. Heb je wel fijn kunnen rusten inderdaad.
Ik zie je graag bij een volgende healing.
Namasté
Jacqueline
Gerry van der Kruijs schreef op juli 4, 2022 om 16:16
Ik heb net de healing onderste chakra’s gedaan en ik heb veel moeten huilen. 1 bijnier moet ik missen vanwege een niertumor. Dus ook daar nog moeten huilen. Wat me irriteert is de klok op de achtergrond tijdens de klankschalen. Bij meerdere video’s was dit het geval maar bij deze veel meer helaas. Ik had deze video echt even nodig. Dank je wel Jacqueline ❤️🙏❤️🍀🥰
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dag Gerry,
Dankjewel voor je berichtje. Fijn dat je toch veel emoties hebt mogen loslaten tijdens de healing. Oh wat vervelend dat je t tikken van de klok zo goed hebt gehoord, dat kan inderdaad heel irritant zijn. Ik zal 'm weghalen als ik de volgende video opneem, dan is t lekker rustig. Dan kun je je ook beter focussen en ontspannen op de klanken en woorden. Fijn dat je het aangeeft, dit kan makkelijk opgelost worden. Hele fijne dag voor jou. Liefs Jacqueline🌈☀
Marlieke schreef op juni 19, 2022 om 17:44
Wederom zeer tevreden met de kaartlegging van Jacqueline en haar gidsen. De legging sluit goed aan bij wat er op dit moment in mijn leven speelt. De inzichten zijn heel duidelijk en kan ik mee aan de slag. Daarbij voel ik de helende energie van de gidsen. Ik word weer op mijn pad gezet.
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Dankjewel Marlieke, wat fijn om te horen, dat de reading aansluit en de healing prettig voor je voelt. Heel veel succes met je verdere proces.
Namasté, in licht en liefde
Jacqueline
Nicole Witteveen schreef op juni 3, 2022 om 14:49
Dank je wel jacqueline voor je mooie bericht in de 4 weken healings sessie. Ik heb alleen nog maar het spraakbericht geluisterd en ik merk al dat er zoveel gebeurd in mijn lijf. Ben benieuwd hoe het na 4 weken is. Groetjes nicole
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Hoi Nicole,
Dankjewel voor je recensie. Wat ontzettend fijn, dat je al zoveel verandering opmerkt in je lijf. Ik wens jou heel veel succes en heel veel healing de komende 4 weken. In licht en liefde,
Namasté
Jacqueline
Brigitte schreef op mei 18, 2022 om 20:39
Lieve Jacqueline,

Ik wil je oprecht bedanken voor de baarmoeder healing
Ik vond het erg bijzonder en pluk er echt de vruchten van!
Ik merk onwijs veel verlichting en meer zelfvertrouwen kracht en acceptatie.

Ik ga nu jouw blokkade healing aanschaffen en morgen de live healing met Adam en Hailee!
Ik vertrouw jouw healings en die geven mij kracht en een veilig gevoel!

Ik ben jou dankbaar
En super trots op jou!

Dankjewel 🦋❤️🙏🏻
Beheerdersantwoord van: mediumjacqueline
Lieve Brigitte,
dankjewel voor je mooie recensie. Wat super fijn dat je zoveel baat hebt bij de collectieve afstandshealing voor de baarmoeder. Mooi dat er meer verlichting, healing acceptatie en zelfvertrouwen door is ontstaan.
De healing met Adam & Hailee is via een zoomsessie inderdaad.

Heel veel succes met de blokkade healing.

Wees dankbaar voor t spirit team wat via mij mag werken, ik ben maar een kanaal voor energie van hun <3

In licht en liefde
Jacqueline❤🌈❤