Telefonische consulten

Tijdens een consult geef ik U alle informatie die ik van mijn gidsen ontvang die voor U op dat moment van toepassing is.

Een telefonisch consult bestaat o.a. uit:

Uw  vragen en de mogelijkheid tot fotoreading bij telefonische consulten vanaf 15 minuten!

Fotoreading: 1 persoon per foto, ogen zichtbaar.

Blokkades:

Ik werk voornamelijk op het gebied van transformatieprocessen, oplossen van blokkades, reinigen van de chakra’s, in balans brengen van emoties etc. Mijn gidsen geven aan waar de blokkades zitten en wat de oorzaak is. Er kunnen blokkades opgelost worden d.m.v. healing die zelfs uit vorige levens dateren of familie karma dat tot 7 generaties terug gaat.

Healing:

U krijgt altijd een healing om een en ander in werking te zetten. Hierdoor komt er energetisch veel ruimte waardoor verandering mogelijk is. Bijv.

  • Vermindering van pijnklachten
  • Oplossen energetische blokkades in Uw lichaam en chakra’s
  • Chakra’s weer in balans brengen
  • Familiekarma tot 7 generaties terug op ruimen.
  • Begeleiding transformatie proces

U wordt geholpen door de spirituele wereld om dat stukje aan te pakken wat tot nog toe niet mogelijk was zodat U volledig in Uw kracht kunt komen te staan.

Ondersteuning:

Na het consult stuur ik u per mail oefeningen die u thuis kunt doen, uiteraard geheel vrijblijvend, die u kunnen ondersteunen tijdens uw transformatieproces. Inclusief een methode voor een huisreiniging die u zelf kunt doen.

Feedback:

Ca. 3 Weken na het consult neem ik via mail contact met U op om te informeren naar Uw ervaringen gedurende de weken na het consult.

Telefonisch consult boeken & info over tarieven:  https://mediumjacqueline.nl/?product_cat=telefonisch

Betaling: via Ideal, bestelling via webshop.