Consult in praktijk

Tijdens een consult geef ik u alle informatie die ik van mijn gidsen ontvang die voor u op dat moment van toepassing is. Ook beantwoord ik uw vragen. Vragen over gezondheid worden NIET beantwoord, dat is de taak van een arts!

Een consult in mijn praktijk bestaat o.a. uit:

Foto’s lezen:

U mag foto’s meenemen die ik voor U kan lezen. Dit mogen foto’s zijn van overledenen of mensen die nog in leven zijn. Ze moeten alleen op de foto staan en de ogen zichtbaar. Op deze wijze kunt u in contact komen met Uw overleden dierbaren en boodschappen van diegene ontvangen.

Lenormand kaarten:

Tijdens het consult leg ik de Lenormand kaarten op diverse manieren, aangevuld met andere orakel kaarten.

Blokkades:

Ik werk voornamelijk op het gebied van transformatieprocessen, oplossen van blokkades, reinigen van de chakra’s, in balans brengen van emoties etc. Mijn gidsen geven aan waar de blokkades zitten en wat de oorzaak is. Er kunnen blokkades opgelost worden d.m.v. healing die zelfs uit vorige levens dateren of familie karma dat tot 7 generaties terug gaat.

Healing:

Tijdens het consult  krijgt u automatisch een healing die een en ander in werking zet. Hierdoor komt er energetisch veel ruimte waardoor verandering mogelijk is. Bijv.

  • Vermindering van pijnklachten
  • Ondersteuning bij het oplossen van energetische blokkades in uw lichaam en chakra’s
  • Chakra’s weer in balans brengen
  • Familiekarma tot 7 generaties terug op ruimen.
  • Begeleiding transformatie proces

 

Ondersteuning:

Na het consult stuur ik u per mail oefeningen die u thuis kunt doen, uiteraard geheel vrijblijvend, die u kunnen ondersteunen tijdens uw transformatieproces. Inclusief een methode voor een huisreiniging die u zelf kunt doen.

 

Feedback:

3 Weken na het consult neem ik via mail contact met U op om te informeren naar Uw ervaringen gedurende de weken na het consult.

 

Consult in praktijk boeken & info over tarieven:  https://mediumjacqueline.nl/?product_cat=praktijk 

 

Betaling: Via Ideal of  middels pinbetaling in mijn praktijk.